Închide meniul
Foto

Marian Drăgulescu a cerut-o de soţie pe Carmen, la înălţime, într-un balon

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2024, 11:30

Reclamă
Marian Drăgulescu a cerut-o de soţie pe Carmen, la înălţime, într-un balon

Marian Drăgulescu a cerut-o de soţie pe Carmen, la înălţime, într-un balon

Marian Drăgulescu a cerut-o de soţie pe Carmen, la înălţime, într-un balon

Marian Drăgulescu a cerut-o de soţie pe Carmen! Frumoasa blondă este a treia femeie care îl va aduce pe marele nostru campion în faţa altarului. Drăgulescu şi-a ales cu grijă momentul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au plecat într-o superbă vacanţă în Turcia şi, atunci când au călătorit cu un balon, la înălţime, Marian a găsit momentul în care i-a oferit lui Carmen inelul de logodnă.

Marian Drăgulescu a cerut-o de soţie pe Carmen, la înălţime, într-un balon

Cei doi au postat pe Instagram imaginile bucuriei aduse de clipele în care Marian Drăgulescu a cerut-o de soţie pe Carmen, fata care i-a cucerit inima. Marian şi Carmen au fost aplaudaţi şi de cei care se mai aflau în balon.

Recent, Marian Drăgulescu dezvăluia că a fost atras imediat de către cea care îi va deveni soţie. Acesta a dezvăluit că i-a fost greu să o invite în oraş pe Simona, având nevoie de nu mai puţin de trei luni pentru a-şi face curaj.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Marian Dragulescu (@mariandragulescu)

Reclamă
Reclamă 4

„Simona lucra la o firmă de construcții de la parterul blocului unde locuiam eu. M-au atras ochii ei. Ne vedeam zilnic și ne urmăream din priviri de fiecare dată când treceam prin dreptul firmei.

A durat vreo 3 luni până să îmi fac curaj să o invit la o cafea. Despre căsătorie pot să vă spun că ne simțim foarte bine împreună, și veți afla când se va întâmpla”, a transmis Marian Drăgulescu, conform fanatik.ro.

Drăgulescu, 10 pe toate planurile

Marian Drăgulescu trece printr-o perioadă foarte bună pe toate planurile. Dacă în dragoste îi merge de minune, el are succes şi cu noua carieră, cea de antreprenor. În 2022 şi-a deschis o academie de gimnastică ce îi poartă numele.

Reclamă

“Îmi place noua provocare, cea de antreprenor. Am deschis Academia Marian Drăgulescu în noiembrie 2022. Este o academie de gimnastică pentru băieți și fete cu vârste cuprinse între 1 și 12+ ani, unde personal simt că învăț permanent lucruri noi. Simt că mă dezvolt în mai multe direcții”, a subliniat multiplul campion mondial la gimnastică.

În afară de numeroasele titluri mondiale şi europene, Marian Drăgulescu mai are în palmares şi 3 medalii olimpice, una de argint, la sol, la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, şi două de bronz, tot la JO 2004 Atena, una la competiţia pe echipe şi cealaltă la sărituri.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:10

LIVE VIDEOCursa din Porsche Supercup din Ungaria este ACUM în AntenaPLAY! Marvin Klein a plecat din pole-position

13:00

FotoDavid Popovici a purtat mască la plecarea spre Paris! Team România, pregătită de Jocurile Olimpice 2024

12:49

Gala de box | Joe Joyce vs Derek Chisora (27 iulie). Duelul titanilor e în AntenaPLAY. Românul Băluţă luptă şi el pentru centură

12:15

VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring

12:01

Azerii anunţă că Siyabonga Ngezana e aproape de Neftchi Baku! FCSB, la un pas să rămână fără sud-african

11:36

Dinamo – Petrolul LIVE TEXT (22:00). Derby pe Arcul de Triumf. Ambele echipe caută prima victorie a sezonului

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 4 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 5 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 6 Universitatea Craiova – UTA 4-2. Prima victorie a sezonului pentru echipa lui Gâlcă. Mitriţă, gol şi pasă decisivă
Citește și