Închide meniul
Foto

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, este într-o relaţie cu o cântăreaţă cunoscută din România: „E iubita mea! Am zis: ‘Hai să văd ce e de ea!'”

Publicat: 4 octombrie 2022, 9:50

Mario Mutu, fiul lui Adrian Mutu, este într-o relaţie cu o cântăreaţă cunoscută din România: „E iubita mea! Am zis: ‘Hai să văd ce e de ea!'”

Mario Mutu este într-o relaţie cu o cântăreaţă din România

Colaj Instagram - Hepta

  • Mario Mutu este într-o relaţie cu o cântăreaţă din România
  • Tânăra este de o frumuseţe răpitoare

 

Mario Mutu este într-o relaţie cu Mara, o cunoscută cântăreaţă din România. Mario Mutu a recunoscut chiar el că tânăra este noua sa iubită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu are cu ce se mândri. Fiul său din căsnicia cu Alexandra Dinu pare că îi calcă pe urme. Mario Mutu are o relaţie cu frumoasă Mara, o tânără cântăreaţă din România.

Mario Mutu este într-o relaţie cu Mara, o cunoscută cântăreaţă

Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe Instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață mai focoasă. Am zis: ‘Hai să văd și eu ce e de ea.’ O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună.

Reclamă

Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile.

A fost natural. S-a întâmplat. Suntem bine. Mă înțeleg bine și cu fratele ei, și cu taică-su și cu maică-sa. Locuim unde vrem, sincer. Avem mai multe opțiuni. Nu e grabă. Lăsăm viața să curgă și vedem ce și cum”, a spus fiul lui Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Este o relație. S-au schimbat termenii și condițiile. Atât pot să zic. Ideea e că nu contează de cât timp suntem împreună. Am fost împreună toată viața sufletește, pentru că ne înțelegem prea bine. În două zile, zici că îl știam de 17 ani”, a spus si Mara.

Mario Mutu şi iubita sa au sărit cu paraşuta

Mario Mutu şi iubita sa au avut parte de senzaţii tari. Cei doi au sărit cu paraşuta. Mario Mutu a prezentat-o pe iubita sa şi mamei sale.

Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Le-am lăsat să-și facă hazul. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus”, a mai spus Mario Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Mutu, dezvăluiri tulburătoare. „Figura paternă a lipsit din viața mea!”

Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu din căsnicia pe care a avut-o cu Alexandra Dinu, a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu părinții săi. Tânărul care tocmai a împlinit 19 ani a recunoscut, într-un interviu acordat pentru Antena Stars, că i-a lipsit o „figură paternă”.

Mario Mutu a dezvăluit că evită să îi ceară sfaturi celui care a fost cel mai bun marcator din istoria naționalei României (la egalitate cu Gică Hagi, 35). Distanța a fost principalul impediment.

Fiul „Briliantului” a locuit în Italia, dar de câteva luni s-a întors în România pentru a fi mai aproape de tatăl său. Locuiește singur în București și speră să se vadă tot mai des cu antrenorul lui FC U Craiova 1948.

Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Îi cer sfaturi referitoare la relații, ori o întreb ce crede că ar trebui să fac. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar decât la maică-mea. Am ales să rămân în România ca să fiu și mai aproape de tatăl meu. Figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată„, a dezvăluit Mario Mutu pentru antenastars.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iubita Mario Mutu apariție răvășitoare
Diverse • 4 mart., 14:57
FOTO
Iubita lui Mario Mutu, apariție răvășitoare! Superba tânără s-a filmat în cadă: „Mă așteptam să răcesc”
Adrian Mutu dezvăluiri despre fiul Mario iubita
Extra • 27 feb., 18:02
FOTO
Adrian Mutu, dezvăluiri în premieră despre fiul său cel mare, Mario, și iubita acestuia: „Am tot așteptat… E prima oară!”
Diverse • 1 dec., 16:29
FOTO
Mario, fiul lui Adrian Mutu, a rupt tăcerea despre decizia controversată pe care a luat-o iubita lui: „O susţin, dar nu e ceea ce pare!”
Diverse • 28 nov., 9:37
FOTO
Iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu, momente grele alături de iubitul său: „Frig cumplit şi am răcit!”
Mario Mutu este fiul lui Adrian Mutu
Diverse • 31 oct., 17:54
FOTO
Mario Mutu a dezvăluit cum a ajuns de urgență la spital: „M-am lovit când am coborât din Lamborghini!”. Ce s-a întâmplat înainte să intervină Poliția