Închide meniul

Marius Lăcătuş a făcut dezvăluiri unice despre soţia sa: „Am trecut prin momente grele, dar mi-a fost alături!” Marea dorinţă a „Fiarei”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2023, 16:54

Reclamă
Marius Lăcătuş a făcut dezvăluiri unice despre soţia sa: „Am trecut prin momente grele, dar mi-a fost alături! Marea dorinţă a „Fiarei

Marius Lăcătuş a vorbit despre soţia sa

Profimedia

Marius Lăcătuş, cel mai titrat jucător din istoria Stelei, a făcut dezvăluiri unice despre soţia sa. „Fiara” a vorbit la superlativ despre femeia care i-a fost alături şi în cele mai dificile momente ale carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş a spus că Mariana, soţia sa, a fost mereu alături de el în cele mai dificile momente din carieră.

Marius Lăcătuş a făcut dezvăluiri unice despre soţia sa

Nu e așa de simplu cum pare la prima vedere, mai ales pentru ea. Cum eram eu tinerel, i-am explicat că viața de fotbalist cere sacrificii sau viața de familie. În perioada aceea cantonamentele erau foarte lungi. Soția mea e o gospodină desăvârșită. Găteam mai mult acasă, nu eram genul de oameni care să ieșim la restaurant.

Ea este în primul rând femeie de casă. Eu nu vorbesc de frumusețe, deși e o femeie foarte frumoasă. A știut să gestioneze foarte bine lucrurile în familie. Întotdeauna când am întâmpinat probleme, am trecut prin momente grele, nu ca familie, eu ca sportiv, mi-a fost și îmi este în continuare alături. N-a fost niciun moment în care să fie supărată pe ceva ce am făcut în viața de sportiv. Mereu m-a încurajat și sprijinit„, a spus Marius Lăcătuş la Fiţă cu Adiţă.

Marius Lăcătuş a dezvăluit şi care ar fi cea mai mare dorinţă a sa. Fostul mare internaţional român ar vrea să devină bunic.

Reclamă

„Eu vreau să cred că am o relație foarte bună cu fiica mea. Nu cred că am fost sever, pentru că întotdeauna am lăsat la latitudinea ei să facă ce își dorește. N-a fost cazul să dau cu pumnul în masă. Nu am de ce să mă plâng. A fost și este în continuare, chiar dacă face 28 de ani, un copil foarte cuminte. Nu mi-a creat niciun fel de probleme, niciodată nu a sărit calul. Bunic nu știu dacă o să fiu. Mi-a zis că am destui finuți, așa că trebuie să mai aștept. Nu contează dacă e băiețel sau fetiță, va fi frumos, dar nu cred că acest lucru va veni atât de repede. Ea este axată mai mult pe carieră și nu aș vrea să zică că am forțat-o să facă ceva.”, a mai spus Marius Lăcătuș.

Marius Lăcătuș a povestit cum a fost prima zi pe care a petrecut-o la Steaua

Marius Lăcătuș a scris istorie la Steaua, echipă cu care a cucerit Cupa Campionilor Europeni și 10 titluri în campionatul României. Invitat la AS.RO LIVE, „Fiara” a dezvăluit cum a fost prima zi în tricoul roș-albastru.

Adus de la Brașov, în 1983, Lăcătuș i-a spus lui Cătălin Oprișan prin ce a trecut în momentul în care a ajuns în Ghencea. „Nu aș fi vrut să fii în situația mea. Am ajuns în Gara de Nord, m-a luat o echipă a Armatei, m-a dus la club, mi s-au făcut poze și apoi m-au dus la stadion. Eram acolo pe hol, am coborât panta dintre cele două vestiare și a venit nea Imi. 

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a zis: ‘Dumneavoastră…’. Sunt Marius Lăcătuș. În mintea mea am zis…dacă nu mă recunoaște, e groasă. Ce caut eu aici?. În vestiar erau niște jucători cu o experiență grozavă, nu știam pe unde să mă așez„, a declarat Marius Lăcătuș la emisiunea AS.RO LIVE.

Marius Lăcătuș a anunțat că a făcut o lungă perioadă naveta între București și Brașov.

Tremurau la început picioarele. Am făcut antrenamentul, mi s-a spus că voi fi cazat la hotel, în cameră cu tovarășul Petcu. Lui i-am zis să țină cheia la el că mă descurc eu. Că plec la Brașov. M-am urcat în tren și am plecat. M-am întors dimineață, știam mersul trenurilor perfect. Asta am făcut-o o perioadă destul de lungă.

Am avut un tur de campionat foarte bun, marcasem 12-13 goluri. Naveta tot continua. Eu ceream garsonieră, la hotel era interzis să vii cu prietena. S-a întâmplat asta până și-a dat seama colonelul Popescu și a zis să îmi dea garsonieră că mă pierd„, a mai spus „Fiara”.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:25 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și