Închide meniul
Foto

Mesajul fabulos pe care i l-a transmis Emmanuel Macron lui Kylian Mbappe la dineul de la palatul Elysee!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 februarie 2024, 15:02

Reclamă
Mesajul fabulos pe care i l-a transmis Emmanuel Macron lui Kylian Mbappe la dineul de la palatul Elysee!

Mesajul fabulos pe care i l-a transmis Emmanuel Macron lui Kylian Mbappe la dineul de la palatul Elysee!

Kylian Mbappe, alături de preşedintele Macron, de soţia lui Macron şi de emirul Qatarului / Profimedia Images

Kylian Mbappe a fost prezent la palatul Elysee, la dineul organizat cu ocazia vizitei emirului din Qatar, Tamim bin Hamad Al Thani. Iată mesajul fabulos pe care i l-a transmis Emmanuel Macron lui Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ne vei crea mai multe probleme”, i-a spus, în glumă, Macron lui Mbappe atunci când fotbalistul a ajuns la Elysee. Starul naţionalei Franţei a decis să rămână la PSG vara trecută, atunci când a avut ofertă de la Real Madrid. Macron l-a rugat personal pe Mbappe atunci să rămână în Franţa, explicând ulterior că era chiar o obligaţie a lui, ca preşedinte al Franţei. Şi acum Mbappe e dorit de Real.

Mesajul fabulos pe care i l-a transmis Emmanuel Macron lui Kylian Mbappe la dineul de la palatul Elysee!

Potrivit lefigaro.fr, Mbappe a stat la „masa principală” la dineul de la palatul Elysee. Mbappe a avut o companie extrem de selectă. La acea masă au mai stat preşedintele Macron şi soţia acestuia, Brigitte, fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, şi Bernard Arnault, care în acest moment este cel mai bogat om din lume.

Arnault are o avere estimată de Forbes la 231,9 miliarde de dolari.

La dineul de la Elysee au fost prezenţi şi președintele Federației Franceze de Fotbal, Philippe Diallo, și președintele Ligii din Franța, Vincent Labrune. Aceştia au fost aşezaţi la o altă masă.

Reclamă

Mbappe, schimbat prima oară din 2022 într-un meci în care nu era accidentat!

Kylian Mbappe nu s-a mai confruntat cu un episod ca cel din PSG – Rennes 1-1 din 2022. A fost, astfel, pentru prima oară când starul francez a fost înlocuit în timpul unui meci fără să aibă probleme medicale din noiembrie 2022 până acum.

Anunţul despărţirii de PSG la finalul sezonului nu îi aduce momente plăcute lui Kylian Mbappe. Astfel, după 65 de minute în care nu s-a evidenţiat cu nimic, când scorul era 1-0 pentru Rennes, campionul mondial a fost înlocuit cu Ramos, cel care a şi stabilit scorul final, în minutul 90+7, din penalty.

Ultima oară când Mbappe a fost schimbat din motive tactice ne aflam cu câteva săptămâni înainte de Campionatul Mondial din Qatar 2022. La conferinţa de presă, Luis Enrique le-a explicat jurnaliştilor motivul pentru care a făcut schimbarea.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să ne obişnuim să jucăm fără el”, a spus Enrique, care pare că pregăteşte deja sezonul 2024-2025, în care starul Franţei se va afla, cel mai probabil, în tricoul galactic al lui Real Madrid.

Suma uriaşă la care renunţă Kylian Mbappe pentru a pleca fără scandal de la PSG

Starul naţionalei Franţei nu s-a uitat la bani atunci când a decis să o părăsească pe PSG. Iată suma uriaşă la care renunţă Kylian Mbappe pentru a pleca fără scandal de la PSG.

Potrivit as.com, Mbappe renunţă la circa 100 de milioane de euro pentru a semna din vară cu o altă echipă fără a intra în conflict cu PSG. Cel mai probabil, va merge la Real Madrid.

Mbappe urma să încaseze un bonus de loialitate de 80 de milioane de euro de la PSG, la care a renunţat. Totodată, el a fost de acord să cedeze o parte din prima de instalare pe care o va încasa de la Real Madrid.

Pe lângă aceşti bani, Mbappe ar accepta şi un salariu clar mai mic decât cel pe care îl avea la PSG. La campioana Franţei, starul „cocoşului galic” primea un salariu de 70 de milioane de euro.

Se vehiculează că Mbappe a primit o ofertă de 35 de milioane de euro pe sezon de la Real Madrid. Astfel, singurul criteriu pe care Mbappe l-a ales atunci când a decis să plece de la formaţia pariziană este cel sportiv. Mbappe tânjeşte după trofee europene, iar Real Madrid, cea mai titrată echipă din Europa, pare destinaţia perfectă pentru el, din acest punct de vedere.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și