Închide meniul
Foto

Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri incredibile, după ce a ieşit dintr-o „relaţie abuzivă”: „Am acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui”

Dan Roșu Publicat: 30 martie 2022, 15:18

Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri incredibile

Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri incredibile

Instagram

  • Mihaela Buzărnescu s-a despărţit de Marco Dulca
  • Miki a jucat 3 meciuri, în 2022

Mihaela Buzărnescu s-a despărţit de Marco Dulca şi a dezvăluit că ar fi trecut printr-o relaţie abuzivă cu jucătorul Chindiei. Cei doi erau împreună de câteva luni, iar jucătoarea de 33 de ani face un anunţ neaşteptat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

Mihaela Buzărnescu, relaţie abuzivă cu Marco Dulca

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Reclamă

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu, pe contul de Instagram.

Reclamă

După despărţirea ce a avut loc săptămâna trecută, cei doi au luat decizia să şteargă toate fotografiile pe care le aveau împreună pe social media.

Buzărnescu a jucat doar 3 meciuri în 2022

Mihaela Buzărnescu şi Marco Dulca păreau să aibă relaţia perfectă. Au petrecut Sărbătorile de iarnă împreună, iar după aceea s-au distrat în Maldive. Totul s-a rupt însă cu o săptămână în urmă.

Nici pe partea profesională, Mihaela Buzărnescu nu se poate lăuda. În 2022, ea a disputat doar trei meciuri, pierdute toate trei. Primul a fost în calificările de la Australian Open, iar celelalte două la turnee ITF disputate la Canberra.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB
Liga 1 • 25 nov., 8:38
Jucătorul dat afară de Gigi Becali după 5 luni a rupt orice legătură cu FCSB: „Am plecat prematur de acolo, dar nu sunt frustrat”
Marco Dulca, săgeţi către Gigi Becali
Fotbal intern • 17 oct., 17:58
Marco Dulca, săgeţi către Gigi Becali, după transferul în Slovenia: „Vreţi să am un deja-vu?”
Mihaela Buzărnescu asigură că Simona Halep suspendată pe nedrept
WTA • 23 sept., 13:21
Mihaela Buzărnescu asigură că Simona Halep a fost suspendată pe nedrept: „Este nevinovată!”. Ce a spus despre Serena Williams
Mihaela Buzărnescu a vorbit despre cazul de dopaj al Simonei Halep
Tenis • 18 mai, 13:36
Mihaela Buzărnescu a vorbit despre cazul de dopaj al Simonei Halep: „Cineva a vrut să-i facă rău”
A fost umilită de Ion Țiriac
Diverse • 13 mart., 19:17
FOTO
A fost umilită de Ion Țiriac, apoi a acuzat că fostul iubit a abuzat-o! Femeia celebră nu iartă pe nimeni. Ce mesaj a transmis