Închide meniul
Foto

Mihai Stoica, cel mai fericit tată! Teodora Stoica l-a făcut mândru înainte de Rapid – FCSB 2-0: „Acum el e fanul meu!”

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2022, 16:49

Reclamă
Mihai Stoica, cel mai fericit tată! Teodora Stoica l-a făcut mândru înainte de Rapid – FCSB 2-0: „Acum el e fanul meu!”

Fiica lui Mihai Stoica, Teodora Stoica, a impresionat la Timişoara Triatlon

Teodora Stoica este fiica lui Mihai Stoica / Colaj Facebook

Mihai Stoica e cel mai fericit tată. Teodora Stoica, fiica lui, l-a făcut mândru înainte de Rapid – FCSB 2-0. Aceasta a fost medaliată la triatlonul de la Timişoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra în vârstă de 27 de ani a fost unul dintre cei 160 de concurenţi care au fost la startul Timişoara Triatlon, competiţie care a cuprins trei probe sportive: înot, ciclism şi alergare.

Mihai Stoica, cel mai fericit tată! Teodora Stoica l-a făcut mândru

„Ar trebui să rămân aici. Proba mea preferată e înotul. Am descoperit recent că alunec pe apă şi sunt bună la înot. Visul meu să merg la un ‘Iron Man’, cam cel mai greu triatlon.

(n.r despre Mihai Stoica) Aşa cum eu am fost tot timpul fana lui numărul 1, acum el e fanul meu. A fost alături de mine toată dimineaţa. Am avut o super galerie, chiar m-au ajutat!”, a declarat Teodora Stoica, potrivit sport.ro.

Fiica lui Mihai Stoica a impresionat la Timişoara Triatlon

Fiica lui Mihai Stoica, Teodora Stoica, a impresionat la prima ediţie a Timişoara Triatlon. Teodora a fost susţinută de tatăl ei, care a încurajat-o de pe margine. MM a fost prezent la Timişoara, chiar dacă a fost programat derby-ul Rapid – FCSB, din etapa a doua a campionatului.

Reclamă

Managerul general al roş-albaştrilor a transmis un mesaj emoţionant la finalul triatlonului şi a felicitat-o pe fiica sa.

„Acel moment în care copilul devine idolul părintelui… al doilea triatlon încheiat după 8 luni de antrenamente (ciclism de doar 2 luni)…

P.S. Aceeași atitudine diseară și iese de o duminică perfectă„, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Teodora Stoica a concurat în proba adresată sportivilor cu vârste între 25 şi 29 de ani.

„Timișoara Triathlon este un concurs de triatlon urban, cu trasee care activează orașul străbătând mai multe cartiere și oferă totodată o largă vizibilitate locuitorilor Timișoarei prin nenumăratele puncte de observare a competiției. Triatlonul este un test de anduranță care necesită un efort deosebit. Competiția cuprinde trei probe sportive – înot, ciclism și alergare – care se desfășoară succesiv.

Participanții pot opta pentru trei curse de lungimi diferite: distanță scurtă sprint (750 m înot + 21 km ciclism + 6 km alergare); distanță standard olimpic (1.5 km înot + 41.5 km ciclism + 10 km alergare); distanță medie half (1.9 km înot + 90 km ciclism + 22 km alergare). Pe distanțele olimpic și half se poate participa și în echipe de 2-3 concurenți sub formă de ștafetă”, au transmis organizatorii.

Teodora a participat luna trecută la primul ei triatlon

Teodora a participat, luna trecută, la primul ei triatlon. L-a avut şi atunci alături pe tatăl ei şi a postat imagini de la malul mării.

„4 iunie – primul meu triatlon ❤️ 900m înot, 32 km bicicletă (off-road) 6 km alergare (pe plajă) în 3h 21 min.

… un pas mai aproape de Ironman pe care visam să-l termin 😀 E o nebunie ce fac ca să mă distrez zilele astea 🤪 Ce e și mai nebunesc e că nu am început mai devreme!„, anunţa atunci pe contul ei de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și