Închide meniul
Foto

Mihai Stoica, revedere spectaculoasă cu Cosmin Moţi! Oficialul FCSB-ului l-a luat în braţe pe fostul jucător al lui Dinamo

Bogdan Stănescu Publicat: 14 ianuarie 2024, 13:14

Reclamă
Mihai Stoica, revedere spectaculoasă cu Cosmin Moţi! Oficialul FCSB-ului l-a luat în braţe pe fostul jucător al lui Dinamo

Mihai Stoica, revedere spectaculoasă cu Cosmin Moţi

Cosmin Moţi şi Mihai Stoica / AntenaSport

Mihai Stoica a avut o revedere spectaculoasă cu Cosmin Moţi la meciul FCSB – LASK Linz 3-1, din Antalya. Oficialul FCSB-ului l-a luat în braţe pe fostul jucător al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Moţi, în vârstă de 39 de ani, e în prezent directorul tehnic al lui Ludogoreţ Razgrad, echipă pentru care a jucat în trecut.

Mihai Stoica, revedere spectaculoasă cu Cosmin Moţi!

Mihai Pintilii şi Mihai Stoica s-au întreţinut mai multe momente cu Cosmin Moţi, care a venit să urmărească partida FCSB-ului din Antalya.

Cosmin Moţi a evoluat pentru Dinamo în perioada 2005-2012. El a luat un titlu cu „roş-albii”, în sezonul 2006-2007, o Cupă a României (2012) şi o Supercupă a României (2005).

Moţi mai are în palmares 4 titluri de campion al Bulgariei, o Cupă a Bulgariei şi două Supercupe ale Bulgariei, cucerite cu Ludogoreţ Razgrad.

Reclamă

Pe 27 august 2014, Moți a fost protagonistul unor momente incredibile chiar contra celor de la FCSB. El a intrat în poarta lui Ludogoreţ în play-off-ul pentru Liga Campionilor, apărând la penalty-uri cu „roş-albaştrii”. La loviturile de departajare, Moţi a înscris şi ulterior a apărat două lovituri de la 11 metri, calificându-se cu Ludogoreţ în Liga Campionilor.

Florinel Coman a lăudat noile achiziţii ale FCSB-ului după victoria cu LASK Linz: „Plusul de care aveam nevoie pentru titlu”

Florinel Coman a lăudat noile achiziţii ale FCSB-ului după victoria cu LASK Linz. FCSB a învins-o cu 3-1 pe LASK Linz în singurul amical disputat în cantonamentul din Antalya.

Golurile „roş-albaştrilor” au fost marcate de Luis Phelipe, Florinel Coman şi David Miculescu. La finalul partidei, Coman i-a lăudat pe Phelipe şi Baba Alhassan, care au debutat pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Un meci foarte bun, un antrenament intens, aveam nevoie de acest meci pentru a ne intra în ritm.

(n.r: Colegii noi s-au integrat destul de bine) Păi aţi văzut, Phelipe a şi marcat, ne bucurăm. Baba a jucat foarte bine. Cum am spus-o şi înainte, sunt două transferuri reuşite şi care cred că vor aduce plusul de care avem nevoie pentru a câştiga acest campionat.

Florinel Coman: „Singurul nostru vis este titlul”

(n.r: Vă simţiţi pregătiţi pentru reluarea campionatului?) Mai avem, mai avem, mai trebuie să muncim. Nu am intrat pentru rezultat, am intrat să ne facem antrenamentul, să pasăm, să jucăm în stare de oboseală că până la urmă s-a acumulat oboseală în acest cantonament.

(n.r: V-aţi făcut o super-echipă?) Păi au venit doar doi jucători, care super-echipă? Eram o super-echipă, acum, cu plusurile astea, sperăm să ne ajute pe viitor.

(n.r. Mai aşteptaţi un jucător) Da, îl aşteptăm şi sperăm să se integreze şi el cât mai repede.

Jocul a fost foarte bun, dar a fost făcut pentru altceva, să ne iasă parametrii.

(n.r. Aşteptaţi să revină campionatul mai repede?) Nu, e bine cum jucăm. E bine că am prins o vreme foarte bună aici. Singurul nostru vis este comun, al jucătorilor şi al suporterilor, titlul. (n.r.: Mai poate opri cineva FCSB-ul?) Normal că poate opri, de ce nu, dar depinde de noi, e bine că avem un avans măricel şi, dacă nu vom lua un avans mai mare, măcar să rămânem aşa”, a declarat Florinel Coman după FCSB – LASK Linz 3-1.

Reclamă

FCSB – LASK Linz 3-1, în singurul amical al „roş-albaştrilor” disputat în Antalya

FCSB – Lask Linz 3-1 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa patronată de Gigi Becali a câştigat singurul amical din cantonamentul din Antalya împotriva echipei clasate pe locul 3 în campionatul Austriei.

Luis Phelipe a deschis scorul în minutul 21, cu un şut la colţul scurt din interiorul careului. Florinel Coman avea să majoreze avantajul „roş-albaştrilor” în minutul 64. În minutul 70, austriecii au marcat prin  Ljubicic. David Miculescu a stabilit scorul final în minutul 75, cu un şut în forţă, la colţul scurt. Miculescu a şi pasat pentru Coman la golul de 2-0.

Iată ce componenţă a avut echipa antrenată de Elias Charalambous în amicalul care s-a disputat duminică dimineaţă. Meciul a fost transmis LIVE pe FCSB TV.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și