Închide meniul
Foto

Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2024, 12:31 / Actualizat: 19 martie 2024, 17:14

Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”

Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest

Ion Ţiriac / AntenaSport

Miliardarul Ion Ţiriac a avut un nou discurs manifest despre bani şi despre viaţă. Miliardarul român spune că nu banii sunt cei mai importanţi în viaţa unui om.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai bogaţi români, dar spune că banii nu reprezintă totul. Ion Ţiriac are mai multe regrete pe care nu a ezitat să le spună. Unul dintre ele este că nu a avut timp şi de familie. Ion Ţiriac are 3 copii: pe Ion Alexandru, pe Karim şi pe superba Ioana. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU UNICA FIICĂ A LUI ION ŢIRIAC)

Miliardarul Ion Ţiriac a avut un nou discurs manifest despre bani şi despre viaţă

„Toată lumea își măsoară averea numai în bani. Ceea ce este absolut greșit, după ce îi ai. Să măsori în bani, după ce-i ai, nu folosește la nimic. Ajung la Steve Jobs! Mă uit la camera asta cu patru pereți și-mi spun ăștia că o să mor. Ce-am făcut în viața asta? Mulți îmi zic că am făcut mult, mult de tot. Dar n-aș mai face la fel.

N-am avut timp pentru familie. N-am avut timp destul pentru prieteni și-mi spun că nici cămașa asta n-o mai iau cu mine mâine. Ăsta este rezultatul la toți, nu este macabru ce spun eu aici! Asta este realitatea.

Bogăția, sărăcia… Niște noțiuni pe care în ziua de astăzi nu prea le avem. Eu oameni săraci încă n-am văzut! Iar cei care nu pot să pună mâna pe-o mătură, aia e treaba lor!„, a spus Ion Ţiriac pentru gsp.ro.

Reclamă

La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac

S-a aflat la cine a ajuns toată averea lui miliardarului Ion Țiriac. În vârstă de 84 de ani, omul de afaceri anunţă că a donat toţi banii pe care îi are. Cele două miliarde de dolari nu sunt acum pe mâinile celor trei copiii ai săi.

Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri surprinzătoare în cadrul unui interviu. Primul miliardar din istoria României a virat toată averea sa în conturile fundaţiei care îi poartă numele şi care a apărut din „dorinţa de dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România, dar şi pentru a oferi suport persoanelor aflate în situații dificile de viață„.

V-am spus, am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt bogat, am dat totul Fundației. Și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții”, a declarat Ion Țiriac pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și