Închide meniul
Foto

Milionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2024, 13:39

Reclamă
Milionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc

Milionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane

Colaj Instagram

Milionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi câteva covoare persane. Este vorba de Camila Giorgi, cea care a decis să se retragă din tenis la vârsta de 32 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camila Giorgi este în mijlocul unui scandal uriaş. Căutată de Fisc, Camila Giorgi este acuzată şi de furt de proprietarul apartamentului în care a stat. Camila Giorgi, una din cele mai frumoase jucătoare de tenis, s-a retras din activitatea sportivă pentru a se concentra pe modelling. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU CAMILA GIORGI ÎN GALERIA FOTO)

Milionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane

Camila Giorgi, fostă număr 26 WTA, care ar fi plecat în SUA pentru a evita Fiscul italian, este acuzată acum de furt, relatează RMC Sport. Cariera sa în circuitul WTA s-a încheiat, dar Camila Giorgi este încă subiect de discuţie. Italianca în vârstă de 32 de ani, care şi-a anunţat retragerea săptămâna trecută, s-a trezit implicată într-o serie de scandaluri. Cercetată deja pentru fraudă fiscală, ea este acum acuzată de furt.

Concentrată în prezent pe cariera de model de lenjerie intimă, Camila Giorgi locuieşte în Statele Unite pentru a evita fiscul, potrivit Gazzetta Dello Sport. Dacă Fiscul o caută pe Giorgi, la fel şi proprietarul vilei pe care aceasta a închiriat-o în Calenzano (lângă Florenţa, în Italia).

Potrivit Corriere Della Serra, fostul număr 26 mondial era departe de a fi o chiriaşă bună. „Nu numai că a plecat fără să spună un cuvânt, cu chiria neplătită de şase luni, dar a făcut să dispară jumătate din mobila noastră. Covoare persane, mobilă fină şi chiar o masă antică de jumătate de tonă. Vorbim de pagube cuprinse între 50.000 şi 100.000 de euro„, a explicat proprietarul vilei închiriate de Camila Giorgi, scrie news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Proprietarul ar fi încercat să îşi recupereze bunurile de la Sergio Giorgi, însă fără succes. „I-am scris cerându-i să ne dea măcar lucrurile înapoi, dar mi-a răspuns cu dispreţ că sunt obiecte de mică valoare. Este un comportament josnic pentru cineva ca mine, care a suferit nu doar daune financiare, ci şi emoţionale. Nu pot să ştiu ce este adevărat sau ce datorează Camila statului, dar ştiu ce ne datorează nouă.”

Familia Giorgi a cerut să fie aduşi oameni de la o firmă de mutări pentru a goli vila închiriată. „Când am ajuns, nu era deja nimeni acolo, iar casa era pe jumătate goală. În grădină, însă, era mai multă mobilă şi erau covoare îngrămădite unele peste altele. Probabil că deja umpluseră camioanele şi nu ştiau unde să le pună„, a mărturisit proprietarul.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și