Închide meniul
Foto

Mirel Rădoi, dezvăluiri de senzaţie despre pasiunea pentru maşini scumpe. Dialog savuros cu soţia lui: „Tu eşti nebun?”

Publicat: 18 mai 2023, 20:28

Reclamă
Mirel Rădoi, dezvăluiri de senzaţie despre pasiunea pentru maşini scumpe. Dialog savuros cu soţia lui: „Tu eşti nebun?”

Mirel Rădoi, victorie la primul meci pe banca lui Al-Bataeh

Mirel Rădoi a plătit o avere pe bolizii săi / AntenaSport

Mirel Rădoi a făcut dezvăluiri de senzaţie despre pasiunea pentru maşini scumpe pe care o are. Antrenorul în vârstă de 42 de ani a recunoscut că a plătit o avere pe bolizi pe care îi are în garaj. Printre „bijuteriile” lui se numără o limuzină Rolls-Royce Cullinan Billionaire, de 600.000 de euro, şi un Lamborghini Urus Mansory Venatus de jumătate de milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi tocmai a fost demis de Al-Tai, după eșecul cu 0-2 suferit în faţa echipei lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr. Fostul selecţioner nu îşi face griji. A fost deja asaltat cu oferte şi poate prinde un nou contract stelar.

Mirel Rădoi, dezvăluiri de senzaţie despre pasiunea pentru maşini scumpe

Fostul jucător şi antrenor al echipei lui Gigi Becali a povestit cum şi-a cumpărat prima maşină de lux. Dialogul pe care l-a avut cu soţia lui a fost unul savuros!

Eu nu îmi iau maşinile să se simtă prost un jucător sau un antrenor, ci că îmi plac mie. Nu vreau să arăt cuiva că am sau nu am bani. Primul Bentley, de exemplu, l-am luat făcând un credit. Şi soţia mea când a văzut documentele acasă chiar mi-a spus: ‘În sfârşit, te-ai deşteptat şi tu şi luăm casă’. Da, luăm casă, avem unde să stăm acum. Până când a văzut documentele acasă, şi când de fapt a văzut că e o maşină.

Mi-a zis: ‘Toată lumea face credite ca să îşi ia apartament, casă, tu eşti nebun? Cum să iei maşină?’. I-am zis: ‘Fii atentă, dacă luăm apartament, ne putem plimba cu el? Nu? În maşină ne şi plimbăm şi putem să şi dormim!’. Nu a mai zis nimic când a văzut ce nebun are. A înţeles mesajul.

Reclamă

Mi-au plăcut maşinile şi când nu aveam bani. Deci nu o fac acum în mod special. Cum la fel mă plimb cu ele şi după 3 luni sau 3 ani le scot la vânzare. Poate să zică oricine că am probleme cu banii… nu am niciun fel de problemă, pot să am, pot să nu am. Nu e treaba nimănui, eu fac ce vreau cu bunurile mele. Pot să îmi vand ceasurile, casa, maşinile. E o pasiune„, a declarat Mirel Rădoi la podcastul „Profu’ de sport”.

Anul trecut, când o antrena pe Universitatea Craiova, Rădoi şi-a scos la vânzare pe o platformă online uimitorul Lamborghini Urus Mansory Venatus. Cerea atunci 530.000 de euro, însă era dispus să negocieze și să scadă prețul până la 500.000 de euro. Adică exact suma pe care a investit-o în mașină: peste 400.000 de euro prețul de achiziție + 100.000 de euro pachetul de tuning de la Mansory Venatus.

Lamborghini Urus Mansory Venatus este fabricat în ediție limitată: numai 25 de oameni din întreaga lume conduc această mașină. Bolidul are 641 de cai putere şi are nevoie de numai 3.6 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h. Mirel Rădoi mai are în garajul său fabulos un Mercedes AMG GT 64 S 4 și un Rolls-Royce Cyllinar Bullionaire, a căror valoare totală depășește 1 milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi: „Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera”

Fostul slecţioner al României nu şi-a ascuns niciodată pasiunea pentru cumpărăturile de lux. El a câştigat o adevărata avere ca fotbalist.

Eu am câştigat 15 milioane (n.r. de dolari) în toată cariera, din care vreo şase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. Nu ştiu dacă sunt eu în măsură să îi consiliez (n.r. – pe fotbalişti), pentru că şi pasiunea mea sunt maşinile, aşa că… Dacă vei câştiga o sumă aşa de mare, e clar că cel mai indicat e să îţi cumperi un apartament sau o casă„, a spus Mirel Rădoi, în urmă cu doi ani, pentru Antena Sport.

Mirel Rădoi a jucat timp de şase ani în fotbalul arab, din 2009 până în 2015. El a îmbrăcat tricoul lui Al Hilal (Arabia Saudită), Al Ain (Emiratele Arabe Unite), Al Ahli (Emiratele Arabe Unite) şi Al Arabi (Qatar). El a câştigat cinci trofee cu Al Hilal, cel mai important fiind campionatul Arabiei Saudite, şi patru Al Ahli.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și