Închide meniul
Foto

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său. Maria are 62 de ani, însă arată impecabil

Reclamă

Publicat: 30 ianuarie 2023, 18:14

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său. Maria are 62 de ani, însă arată impecabil

Reacția lui Victor Pițurcă, după ce a aflat că CSA Steaua ar putea obține drept de promovare

Victor Pițurcă/ Profimedia

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă. Maria îi stă alături fostului selecţioner al României de mai bine de 30 de ani. Căsnicia celor doi a fost supusă unor teste, însă Maria a avut puterea să treacă peste tot de dragul soţului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria şi-a iertat soţul pentru cei 16 ani, timp în care a avut şi o relaţie extraconjugală cu o femeie care i-a dăruit un copil. Maria a găsit puterea să treacă peste infidelitatea soţului său şi l-a iertat, având în vedere că în prezent au o căsnici fericită.

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său

Cuplul Piţurcă a mai avut un moment de cumpănă în 2013, în momentul în care fostul selecţioner a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare, în „Dosarul Valiza”. Atunci, Victor Piţurcă a fost găsit vinovat pentru mărturie mincinoasă.

În acest moment în care Victor Piţurcă este reţinut, Maria trece prin momente grele, având în vedere cât îşi iubeşte soţul.

Victor Piţurcă a ajuns la 65 de ani, dar arată cu 20 de ani mai tânăr

Victor Piţurcă i-a uimit de-a lungul timpului pe oamenii fotbalului. Ajuns la 66 de ani, fostul selecţioner arată cu 20 de ani mai tânăr şi a dezvăluit care este unul din secretele sale.

Reclamă

„Alerg în pădure în fiecare zi”, a anunţat Piţurcă, în exclusivitate. Astfel, Piţi reuşeşte să se menţină într-o formă de invidiat. Pe de altă parte, el s-a obişnuit şi cu munca de bunic. „Sunt înconjurat de nepoţi, mă consider un om fericit”, a mai spus tehnicianul.

Pe de altă parte, Piţurcă are o fermă şi de acolo îşi procură alimentele pe care le mănâncă zilnic. „Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat. Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Pițurcă, la finalul lunii martie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și