Închide meniul
Foto

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său. Maria are 62 de ani, însă arată impecabil

Publicat: 30 ianuarie 2023, 18:14

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă. Maria îi stă alături fostului selecţioner al României de mai bine de 30 de ani. Căsnicia celor doi a fost supusă unor teste, însă Maria a avut puterea să treacă peste tot de dragul soţului său.

Reclamă
Victor Pițurcă este dezamăgit de jocul naționalei

Soţia lui Victor Piţurcă arată impecabil la 62 de ani

Profimedia

Maria şi-a iertat soţul pentru cei 16 ani, timp în care a avut şi o relaţie extraconjugală cu o femeie care i-a dăruit un copil. Maria a găsit puterea să treacă peste infidelitatea soţului său şi l-a iertat, având în vedere că în prezent au o căsnici fericită.

Reclamă

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său

Cuplul Piţurcă a mai avut un moment de cumpănă în 2013, în momentul în care fostul selecţioner a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare, în „Dosarul Valiza”. Atunci, Victor Piţurcă a fost găsit vinovat pentru mărturie mincinoasă.

Reclamă

În acest moment în care Victor Piţurcă este reţinut, Maria trece prin momente grele, având în vedere cât îşi iubeşte soţul.

Victor Piţurcă a ajuns la 65 de ani, dar arată cu 20 de ani mai tânăr

Victor Piţurcă i-a uimit de-a lungul timpului pe oamenii fotbalului. Ajuns la 66 de ani, fostul selecţioner arată cu 20 de ani mai tânăr şi a dezvăluit care este unul din secretele sale.

„Alerg în pădure în fiecare zi”, a anunţat Piţurcă, în exclusivitate. Astfel, Piţi reuşeşte să se menţină într-o formă de invidiat. Pe de altă parte, el s-a obişnuit şi cu munca de bunic. „Sunt înconjurat de nepoţi, mă consider un om fericit”, a mai spus tehnicianul.

Pe de altă parte, Piţurcă are o fermă şi de acolo îşi procură alimentele pe care le mănâncă zilnic. „Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat. Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Pițurcă, la finalul lunii martie.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea