Închide meniul
Foto

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său. Maria are 62 de ani, însă arată impecabil

Publicat: 30 ianuarie 2023, 18:14

Reclamă
Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său. Maria are 62 de ani, însă arată impecabil

Reacția lui Victor Pițurcă, după ce a aflat că CSA Steaua ar putea obține drept de promovare

Victor Pițurcă/ Profimedia

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă. Maria îi stă alături fostului selecţioner al României de mai bine de 30 de ani. Căsnicia celor doi a fost supusă unor teste, însă Maria a avut puterea să treacă peste tot de dragul soţului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria şi-a iertat soţul pentru cei 16 ani, timp în care a avut şi o relaţie extraconjugală cu o femeie care i-a dăruit un copil. Maria a găsit puterea să treacă peste infidelitatea soţului său şi l-a iertat, având în vedere că în prezent au o căsnici fericită.

Momentele de suferinţă prin care a trecut soţia lui Victor Piţurcă, din cauza soţului său

Cuplul Piţurcă a mai avut un moment de cumpănă în 2013, în momentul în care fostul selecţioner a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare, în „Dosarul Valiza”. Atunci, Victor Piţurcă a fost găsit vinovat pentru mărturie mincinoasă.

În acest moment în care Victor Piţurcă este reţinut, Maria trece prin momente grele, având în vedere cât îşi iubeşte soţul.

Victor Piţurcă a ajuns la 65 de ani, dar arată cu 20 de ani mai tânăr

Victor Piţurcă i-a uimit de-a lungul timpului pe oamenii fotbalului. Ajuns la 66 de ani, fostul selecţioner arată cu 20 de ani mai tânăr şi a dezvăluit care este unul din secretele sale.

Reclamă
Reclamă 4

„Alerg în pădure în fiecare zi”, a anunţat Piţurcă, în exclusivitate. Astfel, Piţi reuşeşte să se menţină într-o formă de invidiat. Pe de altă parte, el s-a obişnuit şi cu munca de bunic. „Sunt înconjurat de nepoţi, mă consider un om fericit”, a mai spus tehnicianul.

Pe de altă parte, Piţurcă are o fermă şi de acolo îşi procură alimentele pe care le mănâncă zilnic. „Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat. Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Pițurcă, la finalul lunii martie.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și