Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Florentin Petre i-a pus soţiei „clauză de 50.000 de euro”. Fosta Miss Bulgaria şi-a ieşit din minţi

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2023, 19:24

Reclamă
Motivul pentru care Florentin Petre i-a pus soţiei „clauză de 50.000 de euro”. Fosta Miss Bulgaria şi-a ieşit din minţi

Motivul pentru care Florentin Petre i-a pus soţiei "clauză de 50.000 de euro"

Florentin Petre încă este căsătorit cu Margarita Peychinska / Colaj Facebook

Motivul pentru care Florentin Petre i-a pus soţiei o „clauză de 50.000 de euro” a fost dezvăluit chiar de Margarita Peychinska. Femeia care încă este căsătorită cu fostul dinamovist continuă „războiul” cu acesta şi a venit cu noi dezvăluiri uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta Miss Bulgaria l-a acuzat în dese rânduri de infidelitate pe Florentin Petre. Mai mult, şi-a ieşit din minţi în momentul în care fostul fotbalist şi-ar fi adus actuala iubită în curtea unde locuieşte şi ea.

Motivul pentru care Florentin Petre i-a pus soţiei „clauză de 50.000 de euro”

Margarita a avut o reacţie vehementă la scurt timp după ce „Piticul” a anunţat că a demisionat de la Ceahlăul din cauza atacurilor primite de la cea de-a doua soţie. Femeia care are un copil cu fostul dinamovist anunţă că i s-a pus în faţă un contract de confidenţialitate cu o clauză de 50.000 de euro. I s-a interzis astfel să mai ofere detalii, în spaţiul public, despre conflictele din interiorul familiei.

În ultimele zile au apărut câteva articole cu informații care sunt departe de realitate. Singurul motiv pentru care vreau să mă justific, este copilul meu. Nu îmi doresc sub nici o formă, într-o zi, Alex să îmi reproșeze că tatăl lui a plecat din cauza mea sau că eu sunt de vină pentru problemele lui Florentin în plan profesional, așa cum reiese din interviul acordat de el. În podcastul respectiv minute în șir am fost acuzată de multe chestiuni care nu au nicio legătura cu adevărul.

Am fost blamată că din cauza articolelor care au apărut în presă anul trecut el și-a dat demisia de la echipa din Piatra Neamț dar contractul lui a fost reziliat pe data de 07.11, iar declarațiile mele în presă au ieșit două săptămâni mai târziu. Adevăratul motiv al plecării este undeva pe lângă Dunăre.
Am fost acuzată că i-am pătat imaginea. Care imagine? De familist convins și soț de nota 10, creată cu poze și postări pe Facebook? Imaginea asta trebuia să fie susținută și cu fapte, ceea ce nu s-a întâmplat.

Reclamă

Mi-a cerut să-i semnez contract de confidențialitate dar nu a menționat că a pus clauză de 50 de mii euro. L-aș întreba pentru ce ai nevoie de acest contract, dacă tu nu ai greșit cu nimic și ești curat ca lacrima? Susții că ai fost și ești in continuare corect cu mine, atunci nu ar trebui să-ți fie frică de ce aș putea să spun eu, nu-i așa?!

A spus în fața microfonului că eu nu l-am sprijinit, că nu am vrut să-i fiu alături pe unde a antrenat. Dar a uitat să spună că atunci când el a fost plecat, eu, pe lângă copilul nostru, aveam grijă și de copilul lui mijlociu și de tot ce ține de casă. Trebuia să ne mutăm cu toții?!? A uitat să spună câte oferte de la echipe de lângă București a refuzat, oferte care îi permiteau să fie acasă tot timpul, lângă familie. E mai ușor să dai vina pe altul decât să îți asumi că niciodată nu ai luat deciziile în favoarea celor dragi, ci doar cum îți vă fi ție bine.

Soţia lui Florentin Petre: „Adevăratul motiv al despărțirii este relația extraconjugală”

Căsnicia noastră, cum a spus el în interviu, s-a destrămat cu 2-3 ani înainte. Este un lucru pe care eu nu îl știam, nu eram ținută la curent că existau probleme între noi. Probabil asta e versiunea spusă în fața cuiva și pe care, din câte văd, încearcă să o susțină fără să țină cont că este o mare minciună. Atunci când într-o relație sau căsnicie sunt probleme, de obicei, se discută, nu lași persoana de lângă tine să creadă că totul este ok și apoi când te decizi să pleci spui că de ani de zile partenerul tău nu a fost capabil să te facă fericit. Mai ales când adevăratul motiv al despărțirii este relația extraconjugală, începută cu mult timp înainte.

Reclamă 4 / 0/3

Ceea ce s-a întâmplat, a fost un șoc imens atât pentru mine cât și pentru copilul nostru. Până acum un an Alex a trăit într-o familie în care părinții lui se iubeau (cel puțin așa credeam eu) și nu a fost niciodată martor la certuri sau neînțelegeri. De a lungul anilor am avut destule motive să plec dar am rămas pentru că am pus familia pe primul loc și pentru că l-am iubit pe Florentin mai mult decât m-am iubit pe mine.

A declarat că fiecare ban pe care îl câștiga intra în contul meu. Din nou afirmații spuse pe jumătate. A omis să spună motivul pentru care salariul lui intra acolo și nu în contul lui. Așadar, încercarea lui să se victimizeze poate să aibă succes doar printre oamenii care nu ne-au cunoscut ca un cuplu.

Și nu pe ultimul loc. Să te lauzi cum abia aștepți să te însori a treia oară, când încă nici nu ai divorțat oficial, mi se pare penibil. Gândirea “era să mor de 2 ori, am voie să fac ce vreau fără să îmi pese că asta îi afectează pe cei din jur” este tipică unui om imatur și egoist. Dar aveți o vorbă aici în România “atât îl duce capul”„, a fost mesajul postat de Margarita Peychinska pe contul ei de Facebook.

Margarita Peychinska anunţase că va divorţa de fostul jucător al lui Dinamo, după ce acesta ar fi înşelat-o cu sora unui coechipier al lui Patrick Petre.

Florentin Petre a ai fost căsătorit cu Cătălina, cea cu care are doi copii. Patrick Petre, fost jucător la Dinamo, este unul dintre ei. Cu Margarita, Florentin Petre are un băiat, pe Andrei (8 ani).

Florentin Petre a luat o decizie radicală

Florentin Petre a plecat de la Ceahlăul în noiembrie 2022. A recunoscut că a luat decizia radicală după ce a fost atacat dur de soţia sa, cu care se află în plin proces de divorţ.

Reclamă

Acum sunt într-un moment extraordinar de bun și sunt fericit. Declarațiile soției mi-au afectat foarte mult randamentul pe care-l dădeam la Piatra Neamț. În momentul în care-ți vin lucruri de-astea, e normal să te gândești că poți să dai rateuri.

Și, decât să încurc sau să fac vreo greșeală, am zis să mă dau la o parte și să-i las pe alții. I-am lăsat pe locul 3. Nu voiam să stric imaginea clubului, să-mi bat joc de oamenii care investesc bani acolo.

Au mai fost și alte probleme, dar minore. Sunt niște lucruri care mi-au făcut mult rău. E foarte, foarte urât să-ți speli rufele în public”, a povestit Florentin Petre în podcastul Tare de Tot.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și