Închide meniul
Foto

„O sirenă!” Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu, apariţie răvăşitoare la plajă. Cât de frumoasă este Francesca Cuccuru

Reclamă

Publicat: 6 aprilie 2024, 13:35

„O sirenă!” Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu, apariţie răvăşitoare la plajă. Cât de frumoasă este Francesca Cuccuru

Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu a avut o apariţie răvăşitoare la plajă

Francesca Cuccuru şi Ionuţ Radu / Instagram

Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu, Francesca Cuccuru, a avut o apariţie răvăşitoare la plajă. Italianca a postat imagini de senzaţie pe reţelele sociale şi a atras, într-o singură zi, zeci de mii de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care l-a dat peste cap pe portarul împrumutat de Inter la Bournemouth s-a fotografiat într-un costum de baie negru. Fotografiile s-au viralizat imediat şi au fost lăudate de cei peste 130.000 de urmăritori pe care îi are Francesca.

Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu a avut o apariţie răvăşitoare la plajă

Ionuţ Radu este de aproape doi ani într-o relaţie cu Francesa Cuccuru. Goalkeeperul român a mărturisit că a cunoscut-o pe tânăra studenta din Italia pe reţelele sociale, atunci când încă evolua în Serie A. Radu a prezentat-o şi familiei pe iubita lui.

Francesca Cuccuru este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Tânăra de 20 de ani a primit cuvinte uriaşe la fotografiile făcute la malul mării. Mai mult decât atât, nu au lipsit nici cererile în căsătorie.

O sirenă„, „Eşti splendidă, iubirea mea„, „Atât de frumoasă” şi „Te căsătoreşti cu mine?” sunt doar câteva dintre mesajele cu care a fost asaltată Francesca.

Reclamă

Ionuţ Radu a oferit detalii, în Gazzetta dello Sport, despre partenera lui. Ce doi locuiesc împreună şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a dezvăluit Ionuţ Radu, pentru gazzetta.it, anul trecut.

Mutarea în Premier League nu l-a ajutat pe Ionuţ Radu. Chiar dacă a jucat în două meciuri pentru Bournemouth, în ultima perioadă nu a mai stat nici măcar pe bancă. A pierdut astfel echipa naţională şi are şanse infime de a fi în lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Cota portarului în vârstă de 26 de ani s-a „prăbuşit”. Ionuţ Radu a ajuns să valoreze numai 3 milioane de euro pe Transfermarkt.

Vestea pe care a primit-o Ionuţ Radu înainte de EURO 2024

Clubul la care Ionuţ Radu e împrumutat de la Inter, Bournemouth, nu va activa clauza de cumpărare a portarului naţionalei. Bournemouth ar fi trebuit să plătească 8 milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe Ionuţ Radu. Potrivit fcinternews.it, echipa engleză nici nu ia în calcul aşa ceva.

Viitorul lui Radu a fost decis deja, dar nu e bine pentru el. Are contract până în iunie 2025, dar de această dată va trebui să-și facă bagajul definitiv. Portarul își va continua cariera în altă parte și nu se va mai întoarce niciodată acasă”, au scris jurnaliştii italieni.

Ionuţ Radu a încercat să plece de la Bournemouth la începutul acestui an, dar discuţiile cu niciuna dintre echipe nu s-au concretizat. El a fost dorit în Arabia Saudită, la Al-Shabab. Şi echipa antrenată de Ladislau Boloni, Metz, a fost interesată de Ionuţ Radu. Alte echipe la care Ionuţ Radu ar fi putut să ajungă erau Udinese şi Crystal Palace.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și