Închide meniul
Foto

Paige Spiranac a răbufnit după ce a fost acuzată că arată ca o actriță din filmele pentru adulți. „Despre ce naiba vorbim?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2021, 18:53

Paige Spiranac a răbufnit după ce a fost acuzată că arată ca o actriță din filmele pentru adulți. „Despre ce naiba vorbim?”

Paige Spiranac a răbufnit

Instagram

Paige Spiranac s-a retras din golf, dar participă la turnee de amatori și își câștigă popularitatea în mediul online. Ea a devenit cunoscută pentru modul în care se îmbracă atunci când practică acest sport. „Dacă tu joci, ar trebui să o faci în filmele pentru adulți!”, au criticat-o fanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paige Spiranac a răbufnit la adresa criticilor

„După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori.

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: ‘Este striperiță, face filme pentru adulți’. Iar eu sunt: ‘Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte”, a spus Paige Spiranac, într-un podcast, potrivit The Sun.

Paige Spiranac are peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram, peste 250.000 de abonați pe YoutTube și peste 400.000 de followeri pe Twitter.

Ce o impresionează pe Paige Spiranac

Paige Spiranac oferă și sfaturi inedite. Nu despre golf, sportul în care excelează, ci despre cum să te porţi la prima întâlnire!

Reclamă

Nimeni nu mai iese la întâlniri aşa cum se întâmpla înainte. Am fost la întâlniri la care tipul era foarte grozav, dar fie era emoţionat, fie nu ştia să poarte o conversaţie”, a spus Spiranac.

Sportiva din SUA spune că atunci când partenerul întârzie la întâlnire o supără cel mai mult. Spiranac adoră însă să vorbească despre familie!

Consider că este o lipsă de respect. Sunt genul de persoană care, când se întâmplă lucruri mărunte, nu le trece cu vederea. Am tendinţa să le dau amploare. Când mă întrebi despre familia mea, chiar îmi face plăcere. Dar unele persoane au probleme de familie. Aşa că, sfatul meu e să vezi cum merge întâlnirea şi să pui întrebările în funcţie de asta.

Reclamă 4 / 0/3

Să nu ai aceleaşi cinci întrebări pe care le pui celui sau celei cu care te întâlneşti pentru prima dată. Amestecă-le, încearcă să asculţi ce ţi se spune. Aşa că, fii un bun ascultător. Cred că asta e important”, a mai spus Spiranac.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și