Închide meniul
Foto

Pelayo Novo, fost jucător la CFR Cluj, a murit la 32 de ani după ce a fost lovit de tren

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2023, 8:37 / Actualizat: 1 martie 2023, 9:55

Pelayo Novo, fost jucător la CFR Cluj, a murit la 32 de ani după ce a fost lovit de tren

Pelayo Novo a murit la 32 de ani

Facebook LocosxelTete

Pelayo Novo a murit la 32 de ani după ce a fost lovit de tren. Acesta semnase cu CFR Cluj în anul 2017. Pelayo Novo a mai jucat în cariera sa la Real Oviedo, Córdoba, Elche, Lugo şi Albacete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform presei din Spania, tragedia s-a produs marţi după-amiază, între Oviedo și Siero la La Corredoira. Ambulanţa a fost sesizată în jurul orei 5 după-amiază, iar medicii care au sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic. În acest caz, s-a deschis o anchetă pentru a se afla cu exactitate cauzele tragediei.

Pelayo Novo a murit la 32 de ani

CFR Cluj l-a transferat pe Pelayo în 2017, însă nu a reuşit să convingă în tricoul campioanei României. Pelayo Novo a jucat în Spania 206 partide şi a reuşit să marcheze de 26 de ori. Cea mai mare parte a carierei sale şi-a petrecut-o la Oviedo, acolo unde a jucat 94 de meciuri şi a dat 14 goluri.

Pelayo s-a lăsat de fotbal în 2018, din cauza unui accident cumplit. Fostul fotbalist se afla într-un scaun cu rotile, după ce a suferit un grav accident care i-a afectat măduva spinării. În 2018, acesta a căzut de la etajul 3 al unui bloc.

Reclamă

La acel moment, fostul jucător d ela CFR Cluj a vorbit despre accidentul cumplit.

Lovitura a fost atât de puternică, am căzut de la o înălțime mare, astfel că nu am fost conștient în acele momente. Îmi amintesc doar că m-am trezit de-abia la spitalul din Zaragoza. Am renăscut în clinica Lozano Blesa. Viața mea a început de atunci.

E complicat să accept, dar există viață și după acest accident. Trebuie să pun în balanță ceea ce s-a întâmplat, pe asta mă concentrez. E adevărat că m-am simțit nostalgic, dar sunt foarte mulțumit cu cariera mea, cu toate lucrurile pe care le-am realizat”, spunea Novo, în 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi după ce a ajuns într-un scaun cu rotile, Pelayo Novo nu a stat departe de sport. Acesta a practicat tenisul în scaun cu rotile.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și