Închide meniul
Foto

„Perla Banatului, tată!” Femeia care are iubit cu 15 ani mai mare nu s-a abţinut. A pus pe toată lumea pe jar

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2023, 10:27

Reclamă
„Perla Banatului, tată!” Femeia care are iubit cu 15 ani mai mare nu s-a abţinut. A pus pe toată lumea pe jar

Miruna Lazea şi Marius Constantin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Femeia care are iubit cu 15 ani mai mare nu s-a abţinut şi a avut o nou apariţie fabuloasă care a pus pe toată lumea pe jar. Miruna Lazea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Marius Constantin, care este cu 15 ani mai în vârstă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miruna Lazea (23 de ani) a postat noi imagini din vacanţă, alături de Marius Constantin (38 de ani), iar fanii au reacţionat imediat. Aceştia au asaltat-o cu mesaje de admiraţie. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU MIRUNA LAZEA ŞI MARIUS CONSTANTIN ÎN GALERIA FOTO)

Femeia care are iubit cu 15 ani mai mare nu s-a abţinut

Perla Banatului, tată„, „Eşti superbă” sau „Noroc cu tine, că nu este soare” au fost câteva dintre mesajele primite de Miruna Lazea.

Miruna Lazea este supranumită „Perla Banatului” şi este de o frumuseţe ieşită din comun. Frumoasa brunetă cântă la nunţile românilor şi este una dintre cele mai apreciate cântăreţe pe aceasă nişă.

Iubita lui Marius Constantin este foarte cunoscută şi în mediul online. Pe TikTok, platformă pe care este extrem de activă, este urmărită de peste 800.000 de oameni, având peste 20 de milioane de like-uri la videoclipurile postate.

Reclamă

Marius Constantin a divorţat de Kinga, femeia care era cu 10 ani mai mare decât el. Ulterior, acesta şi-a găsit liniştea sentimentală în braţele Mirunei Lazea.

Marius Constantin a venit şi la centenarul Rapidului, alături de Miruna Lazea

Marius Constantin nu putea lipsi de la sărbătoarea de centenar a Rapidului. Fundașul a evoluat în Giulești timp de șase sezoane, mai exact între 2004 și 2010.

Fundașul de 38 de ani a venit însoțit în Giulești de frumoasa sa iubită, Miruna Lazea, în vârstă de 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Tânăra a atras toate privirile lângă partenerul ei cu 15 ani mai în vârstă decât ea. Aceasta a purtat o ținută formată dintr-un compleu de piele, care îi scotea în evidență talia de invidiat.

Cei doi, Miruna Lazea și Marius Constantin, formează un cuplu de la începutul anului, și nu se mai feresc să se afișeze împreună. Aceștia au postat și o fotografie de la evenimentul spectaculos desfășurat în Giulești, în timp ce femeia a imortalizat multe dintre momente pe TikTok.

La fotografia postată din Giulești, Miruna Lazea a scris și un mesaj: „Aveam nevoie de cineva care să mă apere”, a notat frumoasa interpretă de muzică de petrecere, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și