Închide meniul
Foto

„Plâng din orice!” Vedetă din România, blocată în Turcia după cutremurele devastatoare: „Mă aştept la ce e mai rău!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2023, 15:36

„Plâng din orice!” Vedetă din România, blocată în Turcia după cutremurele devastatoare: „Mă aştept la ce e mai rău!”

Mai multe cutremure devastatoare s-au produs în Turcia

Profimedia

Laurette Nogo, o vedetă din România, este blocată în Turcia după cutremurele devastatoare. Agentul de jucători se află blocată în Turcia, ţară care se confruntă cu un val de cutremure în ultimele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette Nogo spune că este extrem de speriată de evenimentele dramatice din Turcia. Agentul de jucători spune că a început să plângă din orice şi că nu se simte în siguranţă.

Vedetă din România, blocată în Turcia din cauza cutremurelor devastatoare

Îmi e teamă de un nou cutremur, îmi e și mai teamă de un tsunami. La un cutremur mai sunt cumva șanse să ieși, dar apa dacă te ia… și cu o vreme cum e cea actuală. Nu știu ce să zic, sunt multe gânduri. Nesiguranță e puțin spus, deja am ajuns la acel moment în care pur și simplu tresar de la orice sunet, nu știu când am avut 1 ora de somn bun de când a început totul, plâng din orice.

Cei din jurul meu încearcă să mă calmeze cu vorbe, dar până și la ei simți cum sunt îngrijorați. E o țară străină, nu ai cum să te simți în siguranță în orice fel de situație te-ai afla. Nu mai fac nimic în afară de urmărit știrile, unde a fost cel mai recent cutremur, când, caut distanță…. și mă aștept la ce e mai rău„, a spus Laurette Nogo pentru prosport.ro.

Am avut și o răceală puternică care mi-a cam împiedicat revenirea în țară săptămâna trecută, între timp, de duminică încerc să finalizez un transfer și am zis că stau până în ultimul moment. Azi este ultima zi oficială și aș vrea să se încheie cu bine. Zborurile sunt anulate de câteva zile din cauza vremii, cu mașină îmi e frică să plec, cine știe cum va fi drumul, e destul de lung, deci cumva nici nu aș avea opțiuni să călătoresc„, a mai spus Laurette Nogo.

Reclamă

Mesaj tulburător al unui fotbalist din Turcia: „Când mă târam eram sigur că podeaua se va prăbuşi!”

Fotbalistul Fredrik Gulbrandsen, legitimat la Adana Demirspor, a acuzat liga turcă pentru amânarea cu doar o săptămână a meciurilor după cutremurul devastator de luni. El a povestit cum a trăit cutremurul, menţionând că a fost sigur că va muri şi că acum este traumatizat şi nu îşi imaginează cum ar putea juca peste o săptămână.

“De când a avut loc cutremurul sunt în stare de şoc şi mă gândesc la ce să spun despre situaţia actuală. Nu am cuvinte să descriu cât de îngrozit am fost în 6 februarie, când cutremurul a lovit Adana. Dormeam la ultimul etaj al apartamentului în care locuiesc, care are 15 etaje.

Eram sigur că pentru mine este sfârşitul. Când mă târam pe podea încercând să cobor pentru a ieşi din clădire, eram sigur că podeaua de sub mine se va prăbuşi. Încă nu înţeleg cum se face că acea clădire încă este în picioare.

Reclamă 4 / 0/3

Mişcarea a fost atât de puternică, încât m-am simţit ca într-o barcă prinsă într-o furtună mare. Când am ieşit am văzut oameni ieşind în fugă din clădirile lor, îngroziţi. Am fost foarte foarte norocos. Nu îmi pot imagina cum se simt acum cei care i-au pierdut pe cei iubiţi, atât de mulţi oameni. Sunt cu sufletul alături de ei şi mă rog pentru ei”, a notat jucătorul.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și