Închide meniul
Foto

Poveste horror cu o campioană mondială în prim plan: „Am început să ţip! M-a violat şi am leşinat!” Dezvăluirile cutremurătoare făcute de sportivă

Reclamă

Publicat: 1 octombrie 2021, 18:11

Poveste horror cu o campioană mondială în prim plan: „Am început să ţip! M-a violat şi am leşinat!” Dezvăluirile cutremurătoare făcute de sportivă

Christie Elise

Profimedia

Elise Christie, dezvăluiri cutremurătoare despre episodul care i-a marcat viaţa

În vârstă de 31 de ani, fosta patinatoare olimpică din echipa Marii Britanii, a decis să rupă tăcerea despre episodul care i-a marcat viaţa. Aceasta a povestit în cartea sa autobiografică, „Rezilienţa”, despre cum a fost violată la 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am ieșit într-un bar, în oraș. Eram într-o relație cu un coechipier, la vremea aceea. Am cumpărat ceva de băut, iar un tip a apărut lângă mine și a început să vorbească. Îi răspundeam, dar fără să mă preocup prea mult de ce spune. S-a oferit să îmi ia ceva de băut, dar i-am zis că am deja. Nu a contat, s-a dus și a venit cu o altă băutură și mi-a zis: <<Încearc-o pe asta>>. Eram prea naivă ca să știu ce înseamnă asta, așa că am luat câteva guri.

Nu am băut-o pe toată și îmi amintesc că mă gândeam deja: <<Nu pot să stau în oraș în starea asta. Nu e bine>>. Nici măcar nu era târziu, cred că nu era nici 10 seara. Mă simțeam foarte ciudat, corpul meu nu funcționa cum trebuie. Am încercat să fug, dar nu reușeam să alerg deloc. Oricât am încercat, nu m-am putut îndepărta de acest om. Îmi aduc aminte că i-am spus taximetristului: <<Te rog, nu mă duce acasă la tipul ăsta. Trebuie să mă duci acasă!>>. La un moment dat, am trecut chiar aproape de casa mea și am început să țip: <<Acolo, întoarce, acolo trebuie să ajungem!>>”, povesteşte campioana mondială, citată de The Sun.

Elise Christie: „Pur și simplu am cedat și m-a violat! La un moment dat, am leșinat!”

Taximetristul nu a ţinut cont de ceea ce îi spunea campioana mondială. Violatorul l-a convins că Elise este iubita lui, motiv pentru care acesta s-a conformat şi a mers unde i s-a cerut.

„Îmi devenise limpede că vrea să mă agreseze sexual. Îi repetam: <<Nu, nu!>> Dar mă ignora total și mă abuza. Sunt puternică fizic și probabil aș putea da orice bărbat jos de pe mine, dar în starea în care eram, nu m-am putut lupta cu el. Într-un final, pur și simplu am cedat și m-a violat. La un moment dat, am leșinat. Nu știam ce să fac. Nu voiam să îi povestesc mamei, fiindcă știam căse va supăra. Mereu mă gândeam că violurile sunt ca cele de la televizor, când o femeie e luată în parc, dusă într-un tufiș, bătută și abuzată. Dar mie nu mi s-a întâmplat așa ceva. Nu am fost bătută și lăsată pe jumătate moartă. Dar am fost abuzată, contra voinței mele”, a dezvăluit Elise.

Reclamă

După episodul de coşmar, Elise a rămas cu probleme mintale. „A fost cel mai greu capitol de scris. Sper să ajute oamenii. E multă sinceritate în acel capitol și m-am cam chinuit să-l recitesc. Mi-a luat luni. Știu că ce am povestit va ajuta pe unii oameni, care au trăit ce povestesc eu. Când am fost violată, eram prea naivă ca să îmi dau seama cât de greșit e totul”, a scris patinatoarea olimpică.

Elise Christie a cucerit de zece ori medalia de aur la campionatele europene. La Campionatul Mondial din Rotterdam din 2017 a câștigat titlurile mondiale la probele de 1.000 m și 1.500 m, precum și aurul. A fost prima britanică care a reuşit această performanţă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Poveste horror cu o campioană mondială în prim plan
  • Elise Christie a dezvăluit cum a fost violată la 19 ani

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și