Închide meniul
Foto

Povestea incredibilă de iubire dintre Daniel Pancu şi soţia sa: „Foarte ciudat! Mi-a dat mesaj!” Femeia arată răvăşitor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iulie 2023, 18:37

Reclamă
Povestea incredibilă de iubire dintre Daniel Pancu şi soţia sa: „Foarte ciudat! Mi-a dat mesaj!” Femeia arată răvăşitor

Daniel Pancu, alături de soţia sa

Colaj Instagram

Povestea incredibilă de iubire dintre Daniel Pancu şi soţia sa. Destinul i-a renuit pe cei doi după ani de zile, după ce Andra şi Daniel Pancu au avut o relaţie şi în tinereţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andra şi Daniel Pancu au o căsnicie perfectă, după ce în tinereţe au trăit o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au reîntâlnit după ani de zile, într-un moment în care fostul internaţional trecea prin divorţ. Andra este un fost fotomodel şi a pozat şi în Playboy. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU ANDRA PANCU ÎN GALERIA FOTO)

Povestea incredibilă de iubire dintre Daniel Pancu şi soţia sa

Despre povestea de iubire cu superba Andra a vorbit, la un moment dat, şi Daniel Pancu, cel care a fost numit selecţionerul naţionalei de tineret a României.

Cu fosta soție am mai avut o perioadă în care nu am mai locuit împreună, prin 2001-2002. Nu eram căsătoriți, eram iubiți. Am cunoscut-o pe Andra în perioada aia, a fost o iubire de o vară. Niciodată nu mă gândeam (n.r.- la o a doua căsătorie). Eram după un meci, eram antrenor la Rapid. Mă gândeam unde să plec în vacanța de iarnă. Mă trezisem dimineața, am văzut un mesaj de la ea, foarte ciudat. Zâmbeam așa. M-a întrebat ce fac. Ce să fac la ora asta? Eram divorțat de 8 luni. I-am spus că stau în pat, am schimbat două mesaje și ne-am întâlnit la prânz.

Am mâncat împreună și asta a fost. Eu nu mă gândeam niciodată la căsătorie, eu știam că e măritată. Nu știam că divorțase de 4 ani. Dacă nu venea pandemia, nu aveam nicio șansă. Am stat un an împreună, ne-am povestit toată viața”, a povestit Daniel Pancu, la podcast-ul „Tare de tot”.

Reclamă

Daniel Pancu s-a căsătorit în 2021 cu Andra

Daniel Pancu (44 de ani) s-a căsătorit pentru a doua oară. Legenda Rapidului și-a refăcut viața alături de Andra Teodorescu. Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al giuleștenilor, a fost nașul celui care a înscris 9 goluri în 27 de selecții la echipa națională.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu și-au spus „Da!” la starea civilă și au petrecut la un restaurant. Aceștia se pregătesc pentru un alt moment special. Peste câteva luni, fostul fotomodel va da naștere unui băiețel.

Să ne fie cu noroc și cu copii. Mulți!”, a fost mesajul postat de fostul fotbalist pe contul său de Facebook. „Va multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta zi importanta si speciala pentru noi!„, a reacționat și noua soție a lui Pancu, pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Andra Teodorescu făcea senzaţie în urmă cu 15 ani pe podiumurile de modă. S-a căsătorit acum cu Daniel Pancu, cel care a divorţat de Mihaela, sora fostului său coleg de la Rapid, Nae Stanciu. Daniel Pancu şi Mihaela s-au despărţit după o relaţie de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună 2 copii: Maria Victoria (10 ani) și David Gabriel (15 ani).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B Vezi toate știrile
Citește și