Închide meniul
Foto

Premoniția fiului lui Ion Țiriac despre Sorana Cîrstea s-a adeverit. Alexandru Ion Țiriac a prezis reușita Soranei

Reclamă

Publicat: 30 martie 2023, 12:17

Premoniția fiului lui Ion Țiriac despre Sorana Cîrstea s-a adeverit. Alexandru Ion Țiriac a prezis reușita Soranei

Premoniția fiului lui Ion Țiriac despre Sorana Cîrstea s-a adeverit. Alexandru Ion Țiriac a prezis reușita Soranei

Alexandru Ion Țiriac și Sorana Cîrstea / Colaj Instagram

Premoniția fiului lui Ion Țiriac despre Sorana Cîrstea s-a adeverit. Alexandru Ion Țiriac anunțase, încă de la jumătatea acestei luni, că jucătoarea în vârstă de 32 de ani va obține rezultate ieșite din comun. A avut dreptate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea tocmai a reușit victoria carierei la Miami Open 2023. S-a calificat în semifinalele turneului cu premii totale în valoare de 8.800.000 de dolari după ce a învins-o pe Aryna Sabalenka, locul 2 WTA.

Premoniția fiului lui Ion Țiriac despre Sorana Cîrstea s-a adeverit

Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă puneți centurile de siguranță, avionul tocmai a început să decoleze!”, a comentat fiul lui Ion Țiriac, într-o postare a Soranei, după ce aceasta a fost eliminată în sferturile de finală de la Indian Wells.

View this post on Instagram


A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea)

Reclamă

Mulțumesc! Au fost două săptămâni minunate în deșert”, a fost mesajul transmis fanilor, cu zâmbetul pe bune, de Cîrstea.

În spațiul public au apărut mai multe informații că Alexandru Ion Țiriac și Sorana Cîrstea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor nu a fost confirmată, în mod oficial.

Amândoi au postat, anul trecut, pe Insta Story, o imagine cu Muntele Everest, surprinsă din fix același loc. Asta în contextul în care fiul magnatului român anunțase că visul lui ar fi să ajungă pe ”acoperișul lumii”.

Reclamă 4 / 0/3

Un copil foarte mic și un munte foarte mare”, a scris Sorana Cîrstea. ”Câteodată, un vis din copilărie are legătură cu destinația”, a transmis și fiul lui Ion Țiriac.

Alexandru Ion Ţiriac este unul dintre cei trei copii ai lui Ion Țiriac. Aceștia vor moșteni o imperiul financiar construit de fostul mare jucător de tenis. Ion Țiriac are o avere estimată de forbes.com la 2 miliarde de dolari.

Câţi bani va câştiga Sorana Cîrstea după calificarea în semifinale la Miami Open

Se ştie câţi bani va câştiga Sorana Cîrstea după calificarea în semifinale la Miami Open 2023. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani a reuşit o nouă victorie spectaculoasă şi este la doi paşi de trofeu.

„Sori” a dominat meciul jucat împotriva campioanei de la Australian Open. A început perfect, cu break, şi şi-a adjudecat primul set cu 6-4. Cîrstea a avut 2-0 şi în startul actului secund. Chiar dacă a avut emoţii după ce Sabalenka a trecut la conducere, a reuşit să revină şi să se impună cu 6-4 şi în cel de-al doilea set.

Înaintea meciului din sferturile turneului de la Miami, Soranei Cîrstea îşi asigurase nu mai puțin de 184.465 de dolari şi 215 puncte WTA. După ce a reuşit surprisa şi cu Sabalenka, reprezentanta noastră a dat un adevărat „tun” financiar.

Pentru accederea în semifinalele competiţiei din Florida, Cîrstea va primi 352.635 de dolari şi 390 de puncte WTA. Campioana va încasa 1.262.220 de euro! Sorana va face un salt important şi în circuitul mondial. Românca urcă până pe locul 41 WTA. În momentul de faţă este pe locul 74 mondial.

Până să ajungă la Miami Open, Sorana Cîrstea câştigase 7.778.860 de dolari în întreaga carieră.

Reclamă
Recomandări
  • Sorana Cîrstea a obținut victoria carierei cu Aryna Sabalenka
  • Ce mesaj a transmis Alexandru Ion Țiriac înainte de Miami Open

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
Vezi toate știrile
Citește și