Închide meniul
Foto

Prima mare iubire a lui Sabin Ilie arată uimitor la 46 de ani. Femeia celebră e de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 aprilie 2023, 19:18

Prima mare iubire a lui Sabin Ilie arată uimitor la 46 de ani. Femeia celebră e de o frumuseţe răpitoare

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani

Captură AS.ro

Prima mare iubire a lui Sabin Ilie arată uimitor la 46 de ani. Este vorba de Leta Ilie, cea care i-a fost soţie fostului fotbalist. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste şi intensă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabin Ilie a fost căsătorit cu Leta Ilie, cu care are doi copii. Cei doi au divorţat în 2005 şi au împreună doi copii

Prima mare iubire a lui Sabin Ilie arată uimitor la 46 de ani

Chiar dacă are 46 de ani, Leta Ilie arată uimitor. Aceasta postează pe reţelele de socializare imagini incitante, care arată că fosta soţie a lui Sabin Ilie arată perfect. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU LETA ILIE)

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile: „În două luni şi jumătate am pierdut 600.000 de euro!” Viciul care l-a ruinat

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile dintr-un moment greu al vieţii. Fostul jucător de la Steaua a spus că a pierdut la poker, în doar două luni şi jumătate, 600.000 de euro.

Sabin Ilie spune că acest lucru s-a întâmplat imediat după ce a divorţat. A reuşit până la urmă să îşi revină şi puna stop la jocurile de noroc.

Reclamă

Lumea spunea că joc la păcănele, la cazinou. Nu știu câtă lume m-a văzut pe mine la păcănele. Eu jucam poker. Am avut o perioadă, după ce am divorțat, în care am pierdut salariul pe un an în China.

E vorba despre 600.000 de dolari. I-am pierdut în două luni și jumătate. Nu am nicio scuză. Am greșit… Eram copil. După aceea am zis stop. Nu am mai intrat niciodată într-un cazinou”, a dezvăluit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Sabin Ilie, dezvăluiri incredibile din cariera sa

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile din cariera sa. Sabin Ilie a vorbit despre perioada în care a jucat în China. Sabin Ilie a fost tratat regeşte în perioada în care a jucat la chinezi.

Reclamă 4 / 0/3

Sabin Ilie a jucat la 3 echipe din China în cariera sa: Chanchun Yatai, Jiangsu FC și Quindao Hailifeng. Fostul atacant de la Steaua şi-a adus aminte de acele momente şi a dezvăluit că era tratat regeşte de chinez. Sabin Ilie şi-a amintit şi de o petrecere cu ocazia zilei sale de naştere.

„Pe noi, străinii, ne tratau extraordinar. Am primit ghete personalizate, trofee. La fiecare etapă, se dădea trofeul de cel mai bun jucător al meciului. Câte o minge frumoasă, aveam vreo 20. Am gustat niște șarpe, dar era ca peștele. Noi, ca fotbaliști, puteam să ne facem ziua de naștere gratuit.

De ziua mea mi-au pus coroană de rege. Am rămas șocat. La un restaurant am făcut petrecerea, a chemat toată echipa și suporteri. Erau vreo 250 de invitați. M-a pus în capul mesei și vedeam de acolo 250 de invitați”, a povestit Sabin Ilie.

Acesta a vorbit şi despre performanţele pe care le-a avut în China şi a dezvăluit şi motivul pentru care un vecin l-a făcut să plece de acasă.

În primul an, în liga a doua, am fost golgeter. Am intrat în istoria Chinei, am dat gol în secunda 12. Chiar mi-a plăcut în China, 4 ani am jucat acolo. Stăteam numai la hotel de 5 stele. La Chanchun aveam casă pe malul mării. Bani mulți acolo. Mi-a- dat jumătate de valiză când m-au luat de la Rapid, la semnătură.

Am dat 4 goluri în primul meci, în prima repriză. Tot îmi plăcea acolo. Ca fotbalist, ce faci în China faci și în Spania. Te duci la un film, la mall, la cumpărături, la un concert. Asta e viața de fotbalist, mai ales când ai bani și joci la o echipă mare. Nu am simțit comunismul acolo.

Când a fost ziua națională a țării, vecinul meu a băgat imnul Chinei de la 6 dimineața la 12 noaptea. Am plecat de acasă, că nu mai puteam să stau. Foarte disciplinați sunt chinezii. Nu există să se întoarcă un chinez la antrenor să dea din mână, că e mâncat. Patronul nostru, care era multimilionar, mi-a zis că e imposibil să susții un popor atât de mare fără disciplină”, a mai spus Sabin Ilie.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și