Închide meniul
Foto

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi: „Nu mai știu câți bani am pierdut!”

Reclamă

Publicat: 3 august 2023, 14:31

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi: „Nu mai știu câți bani am pierdut!”

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi

Cătălin Moroşanu / Instagram Cătălin Moroșanu

S-a aflat prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu, din cauza unor vietnamezi. Fostul luptător român ajunsese în pragul disperării, dar a reuşit în cele din urmă să îşi rezolve problemele. După un an, când îşi pierduse orice speranţă, Moroşanu a făcut anunţul aşteptat de fanii lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Moartea din Carpaţi” rămăsese fără contul său de Facebook, acolo unde are 870.000 de urmăritori. Prin intermediul reţelelor sociale, Moroşanu obţinea venituri importante din publicitate. A fost însă victima unor hackeri din Vietnam.

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi

Chiar dacă a apelat la mai mulţi specialişti din România, în încercarea de a intra din nou în posesia contului său de Facebook, „salvarea” a venit de la un prieten pakistanez.

Mi-a fost spart contul de Facebook de către niște vietnamezi și abia după un an mi l-am recuperat. Eu n-am mai avut nici măcar o speranță să pot să-l recuperez, am căutat tot felul de oameni în România, tot felul de atotștiutori, dar nici unul nu m-a ajutat. În cele din urmă am găsit un prieten, un pakistanez, și pakistanezul ăla mi-a recuperat contul de Facebook„, a declarat Cătălin Moroşanu pentru spynews.ro.

Fostul campion din ring le-a transmis fanilor să fie foarte atenţi pentru că pot fi oricând victima hackerilor. El a pierdut sume uriaşe de bani în anul în care nu a avut acces la principalul său cont de pe reţelele sociale.

Reclamă

Deci nu vă jucați cu social media, mai bine vă băgați autentificare în doi pași, ca să fiți siguri că nu vă este spart contul, pentru că e o muncă de ani de zile și trebuie să existe și social media, pentru că social media este important în zilele noastre.

Nu mai știu câți bani am pierdut, habar nu am, pentru că Facebook-ul, TikTok-ul și Instagram-ul sunt cele mai importante pentru contractele de promovare„, a mai transmis Moroşanu.

Pentru mine este o tragedie„, spunea Cătălin Moroşanu în urmă cu câteva luni, când îşi luase gândul că şi-ar mai putea rezolva problemele. Ajunsese să îşi deschidă un nou cont şi să o ia de la zero.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a ratat Cătălin Moroşanu un milion de dolari

“Moartea din Carpaţi” a avut şansa de a câştiga, în ring, o sumă uriaşă. În 2013, a luptat la Zagreb într-o gală stelară şi a ajuns până în sferturile de finală. Îi promisese soţiei că va câştiga finala şi că va reveni în România cu toţi banii, dar nu s-a putut ţine de cuvânt.

Moroşanu s-a luptat, în primul meci, cu ucraineanul Pavel Zhuravlev. Era mare favorit, dar în cea de-a treia rundă a fost de nerecunoscut. A pierdut şi a părăsit ringul cu arcada ochiului spartă şi plin de sânge. La un deceniu distanţă, starul din România anunţă că de vină ar fi fost o dietă pe care a încercat-o. Aşa a ajuns să nu aibă nicio şansă încă din confruntarea inaugurală.

Nasol! Cum, ar fi culmea, nașpa rău! Problema este că greșeala a fost a mea! Am ținut atunci un regim din Japonia, nu prea am mâncat carnea, iar carnea te ajută foarte mult, îți mărește testosteronul în organism și ești mai agresiv, mai bărbat, ai forță. Parcă eram un pui de gostat, nu aveam nici cea mai mare răutate!

Eu, de obicei, am acea răutate, iar în momentul în care nu mai consumi carne, nu mai ai voința aceea și nebunia aceea. Acolo am greșit eu că dacă nu țineam regimul acela și mâncam cum știam eu, ca la țară mâncam: carne, de toate. Eu zic că aveam șanse mari să câștig meciul respectiv”, a declarat Cătălin Moroşanu într-o emisiune TV, potrivit wowbiz.ro.

Moroşanu evită să se mai gândească la cecul care îi putea schimba definitiv viaţa.

Așa a vrut Dumnezeu! La milionul ala de dolari nu m-am gândit, pentru că nu am vrut să am așteptări. Dacă te gândești la bani în momentul când te lupți, am pățit lucrul acesta, când m-am luptat pentru bani și nu mi-a ieșit(..) când te lupți pentru glorie atunci ai șanse mari să câștigi(…) Am pierdut un milion de dolari, ce pot să mai fac?! Oricum eu sunt obișnuit cu bani puțini“, a mai spus fostul luptător.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și