Închide meniul
Foto

Probleme fără sfârșit pentru Thomas Tuchel! Soția l-a părăsit după un mariaj de 13 ani și ar putea să-i ia jumătate din avere

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2022, 14:02

Reclamă
Probleme fără sfârșit pentru Thomas Tuchel! Soția l-a părăsit după un mariaj de 13 ani și ar putea să-i ia jumătate din avere

Thomas Tuchel și Sissi erau împreună de 13 ani

Profimedia

Antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel, 48 de ani, a divorțat de soția sa, Sissi, în vârstă de 46 de ani, după un mariaj de 13 ani, scrie Daily Mail. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce se confruntă cu consecințele sancțiunilor guvernului Britanic asupra lui Roman Abramovich, proprietarul rus al lui Chelsea, Tuchel are probleme și în viața personală.

Thomas Tuchel a divorțat de Sissi după 13 ani de mariaj

Soția lui Tuchel, Sissi, a început procedura de divorț săptămâna trecută. Apropiații celor doi au precizat că „toate căile sunt epuizate” și că antrenorul lui Chelsea și cea care i-a fost soție 13 ani nu se mai pot împăca.

„Sissi și Thomas au încercat să evite despărțirea, dar până la urmă nu a existat o altă cale. Este foarte trist. Acum este vorba despre a se asigura că fiicele lor sunt prioritatea de top.”, a spus o persoană din anturajul celor doi, potrivit sursei citate.

Fosta jurnalistă, Sissi s-a mutat în Marea Britanie în august, la șapte luni după ce soțul ei a devenit managerul lui Chelsea. Thomas Tuchel a stat inițial într-un hotel înainte ca familia să se stabilească în Cobham, lângă terenul de antrenament al lui Chelsea.

Reclamă

Tuchel ar putea fi obligat să-i cedeze jumătate de avere lui Sissi

Tuchel, care se pare că este plătit cu 7 milioane de lire sterline pe an, ar putea să bage adânc mâna în buzunar după divorț.

Soția sa a renunțat la slujba ei de la ziarul german Süddeutsche Zeitung pentru a-și crește familia, așa că ar putea avea dreptul la o parte din câștigurile viitoare ale lui Thomas Tuchel, precum și până la jumătate din averea actuală a antrenorului. Sursele spun că cuplul este hotărât să păstreze divorțul pe cale amiabilă.

În urmă cu doar zece luni, doamna Tuchel a fost văzută alergând pe terenul de pe stadionul Estadio do Dragao, din Porto, înainte de a sări în brațele soțului ei, după ce Chelsea a câștigat finala Ligii Campionilor cu Manchester City, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină Vezi toate știrile
Citește și