Închide meniul
Foto

Mason Greenwood a fost eliberat din arest pe cauţiune! Superstarul lui Manchester United a petrecut trei nopţi în arestul poliției, după ce și-a desfigurat iubita

Reclamă

Publicat: 2 februarie 2022, 12:00 / Actualizat: 2 februarie 2022, 14:18

Mason Greenwood a fost eliberat din arest pe cauţiune! Superstarul lui Manchester United a petrecut trei nopţi în arestul poliției, după ce și-a desfigurat iubita

Mason Greenwood, atacantul lui Manchester United, a fost din nou arestat

Mason Greenwood, într-un meci pentru Manchester United/ Profimedia

Mason Greenwood a petrecut trei nopţi în arestul poliției

Update: Mason Greenwood a fost eliberat din arest pe cauţiune. Greenwood, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat iniţial pentru că a bătut-o pe tânără, iar marţi arestul s-a prelungit pentru agresiune sexuală şi ameninţări cu moartea. Fotbalistul a fost eliberat pe cauţiune în aşteptarea unor investigaţii suplimentare în cazul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul a pornit de la imagini postate în social media de iubita fotbalistului, în care se vedea că tânăra era însângerată şi cu vânătăi pe corp. Mason Greenwood rămâne în arestul poliției după ce și-a desfigurat iubita. Acesta a petrecut a treia noapte în custodia autorităților, care au deschis o anchetă după apariția imaginilor revoltătoare.

„Detectivilor li s-a acordat mai mult timp pentru a vorbi cu un bărbat în vârstă de 20 de ani care a fost arestat sub suspiciunea de viol și agresiune asupra unei femei.

Suspectul a fost reținut în arest duminică după-amiază, după ce am aflat de imagini și videoclipuri pe rețelele sociale online postate de o femeie care raportează incidente de violență fizică. 

În urma anchetelor de până acum, el a fost arestat în continuare sub suspiciunea de agresiune sexuală și amenințări cu moartea”, au anunțat autoritățile, citat de thesun.co.uk.

Reclamă

Mason Greenwood, starul lui Manchester United, va rămâne în custodia poliției. Internaționalul englez a fost acuzat de violenţă domestică, după ce prietena sa a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini în care a apărut desfigurată.

Harriet Robson a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, dar și un clip video în care este plină de sânge. Ar fi fost bătută cu bestialitate de către starul celor de la United.

Citește și:

Mason Greenwood a fost arestat, după ce a fost acuzat că şi-a desfigurat iubita

Starul lui Manchester United, Mason Greenwood, are probleme uriaşe după ce iubita sa l-a acuzat că a desfigurat-o. Acesta a fost arestat, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu iubita sa desfigurată.

Reclamă 4 / 0/3

Mason Greenwood a fost suspendat şi de Manchester United după ce a fost acuzat că și-a bătut iubita. Clubul englez a anunțat că jucătorul nu va reveni la antrenamente sau meciuri “până la noi ordine”. Clubul a precizat că nu este de acord cu niciun tip de violenţă, însă a adăugat că nu poate comenta cazul până la stabilirea exactă a faptelor.

Potrivit bbc.com, duminică au apărut imagini pe contul de Instagram al femeii, însă ulterior acestea au fost şterse. În fotografii tânăra putea fi văzută însângerată şi cu vânătăi pe corp.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani are contract pe patru ani cu Manchester United, valabil din februarie 2021.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și