Închide meniul
Foto

Publicaţia care susţine că Lionel Messi şi-a înşelat soţia! Cum arată presupusa amantă a starului argentinian

Publicat: 26 noiembrie 2023, 11:46

Reclamă
Publicaţia care susţine că Lionel Messi şi-a înşelat soţia! Cum arată presupusa amantă a starului argentinian

Publicaţia care susţine că Lionel Messi şi-a înşelat soţia!

Antonella Rocuzzo şi Lionel Messi / Instagram Antonella Rocuzzo

Publicaţia care susţine că Lionel Messi şi-a înşelat soţia este Direto Do Miolo, din Brazilia. Presupusa amantă a lui Messi ar fi nimeni alta decât Sofia Martinez, jurnalista argentiniană care l-a elogiat pe starul lui Inter Miami după ce Argentina s-a calificat în finala Campionatului Mondial. Argentina avea să şi cucerească trofeul după o finală dramatică împotriva Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit publicaţiei respective, Leo Messi şi Antonella Rocuzzo ar fi în pragul divorţului, dar Daniella Semaan, soția lui Cesc Fabregas și o apropiată a familiei Messi, infirmă categoric acest lucru.

Publicaţia care susţine că Lionel Messi şi-a înşelat soţia!

Ce publicație e asta care n-are niciun sens….și nu are nici dreptate”, a scris Daniella Semaan, pe Instagram.

Sofia Martinez l-a intervievat pe Messi după calificarea Argentinei în finala Campionatului Mondial, dar interviul a fost mai mult un monolog în care l-a elogiat pe starul argentinian.

Indiferent de rezultat, tu ai ceva pe care nimeni nu ți-l poate lua, faptul că ești unul cu argentinienii, cu fiecare dintre ei. Sunt serioasă, nu e niciun băiat care să nu își dorească tricoul tău.

Reclamă

Ai marcat viața fiecăruia, iar asta trece dincolo de orice trofeu, inclusiv al Cupei Mondiale. Nimeni nu-ți poate lua asta și de aceea vreau să-ți mulțumesc și să-mi arăt recunoștința pentru că la aduci fericire foarte multor oameni.

Sper că primești aceste cuvinte bine, pentru că eu chiar cred că există ceva mai important decât câștigarea Cupei Mondiale, iar tu îl ai deja. Mulțumesc, căpitane”, îi spunea Sofia Martinez lui Lionel Messi.

Lionel Messi şi presupusa amantă, Sofia Martinez / Instagram Sofia Martinez
Lionel Messi şi presupusa amantă, Sofia Martinez / Instagram Sofia Martinez

Lionel Messi şi Antonella Rocuzzo sunt căsătoriţi din 2017 şi au trei copii împreună. Ei s-au cunoscut prima oară când erau copii şi au o relaţie de când erau adolescenţi.

Reclamă 4 / 0/3

Familia lui Lionel Messi, jefuită în plină stradă! Agresorii au deschis focul şi au furat două sacoşe cu bani

Familia lui Lionel Messi a fost jefuită, în plină stradă, în Argentina. Poliţiştii au oferit detalii şi au anunţat că agresorii au deschis focul şi au plecat cu două sacoşe cu bani.

Mai mulţi infractori au atacat, miercuri, o maşină care transporta bani proveniţi din comerţ şi care aparţineau socrilor fotbalistului argentinian Lionel Messi la Rosario (300 km de Buenos Aires), furând 21.500 de dolari şi deschizând focul, a raportat poliţia, citată de AFP.

Doi agresori au spart geamurile maşinii care transporta doi angajaţi ai unui supermarket aparţinând familiei soţiei lui Messi, Antonella Roccuzzo, precum şi unui văr al acesteia, informează AFP.

Aceştia au furat două sacoşe conţinând 8 milioane de pesos din încasări (21.500 dolari), bani care urmau să fie depuşi la o bancă din Rosario, anunţa agerpres.ro.

Înainte de a dispărea cu maşina, agresorii au deschis focul. Ocupanţii maşinii atacate au fost şocaţi de cele întâmplate, dar au scăpat nevătămaţi.

Nu e prima oară când socrii lui Messi au fost atacaţi!

Socrii lui Messi nu sunt la primul incident de acest gen, fiind atacaţi la Rosario, oraşul căpitanului echipei Argentinei. În luna martie, grilajul metalic de la un supermarket aparţinând familiei Roccuzzo a fost mitraliat în cursul nopţii, iar atacatorii au lăsat un mesaj misterios: „Messi, te aşteptăm, Javkin (primarul din Rosario) este un narcoman, nu te va proteja”.

Anchetatorii au apreciat la vremea respectivă că atacul nu-l viza neapărat pe Messi, ci „rezonanţa” utilizării numelui său. Primarul Pablo Javkin a afirmat că atacul a fost legat de politic, având în vedere alegerile locale care urmau.

Reclamă

Poliţia a anunţat că verifică toate pistele în curs, luând amprente de la faţa locului şi vizionând imaginile de pe camerele video.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și