Închide meniul
Foto

Raluca şi Walter Zenga, întâlnire de „gradul 0” la 3 ani de la divorţ! Mesaj emoţionant: „Te iubesc! Urmează multe altele!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2023, 16:49

Raluca şi Walter Zenga, întâlnire de „gradul 0” la 3 ani de la divorţ! Mesaj emoţionant: „Te iubesc! Urmează multe altele!”

Walter Zenga şi Raluca s-au întâlnit la 3 ani de la divorţ

Walter Zenga şi Raluca Zenga / colaj Instagram

Raluca şi Walter Zenga, întâlnire de „gradul 0” la 3 ani de la divorţ. Cei doi s-au întâlnit la Dubai pentru a fi prezenţi la ceremonia de absolvire a claselor primare a fiului lor, Walter Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca şi Walter Zenga au divorţat în urmă cu 3 ani, după o căsnicie de 14 ani. Cei doi au rămas în relaţii bune şi de dragul copiilor.

Raluca şi Walter Zenga, întâlnire de „gradul 0” la 3 ani de la divorţ

Raluca şi Walter Zenga s-au fotografiat împreună cu fiul său, iar fostul antrenor de la FCSB a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU RALUCA ŞI WALTER ZENGA ÎN GALERIA FOTO)

Absolvirea lui Walter junior. Familie. Încă o pagină care completează cartea vieții tale. Urmează multe altele. Trăiește-le pe toate și fii tu însuți. Te iubesc, băiatul meu cel mare, Walter jr”, a scris Walter Zenga pe Instagram.

Mesajul transmis de Walter Zenga în momentul în care a anunţat divorţul

Walter Zenga a anunţat, în 2020, că va divorţa de Raluca.

Reclamă

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media , cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat! Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de altre interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva nostră… 

Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc!„, a postat Walter Zenga pe contul său de Instagram, în 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Conform jurnaliștilor de la revista italiană Chi, Walter Zenga ar fi avut o relație cu Michela Motoc, o tânără care s-a născut în România, dar a crescut în Italia. Aceasta este fotomodel, iar în 2016 a ieșit pe locul 3  a ieşit pe locul 3 la concursul de frumuseţe Miss Europa Continental.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și