Închide meniul
Foto

Reacţia lui Sandu Lungu, după ce a stat lângă românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro: „Mă şi bătea dacă îl opream!”

Reclamă

Publicat: 20 ianuarie 2023, 12:00

Reacţia lui Sandu Lungu, după ce a stat lângă românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro: „Mă şi bătea dacă îl opream!”

Sandu Lungu'

Reacţia lui Sandu Lungu, după ce a stat lângă românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Comșa e românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro, la concursul de palme organizat de RXF. Sorin Comşa e cel care a câştigat competiţia, dar a ieşit extrem de şifonat din ring.

Reacţia lui Sandu Lungu, după ce a stat lângă românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro

Sandu Lungu a fost arbitru şi a vorbit despre imaginile cu faţa umflată a lui Sorin, care au făcut înconjurul lumii.

Deşi avea faţa umflată, Sorin Comşa a continuat competiţia pe care a şi câştigat-o.

Au fost cei de la Smurd acolo. Întotdeauna când am considerat să îi fac un control, l-am dus acolo, iar medicii şi-au dat acordul. Băiatul cred că mă şi bătea dacă îl opream. Era foarte hotărât şi nu puteam să îl opresc. Îşi dorea foarte mult victoria. Era bine, nu a dat nicioadată un semn că era inconştient. E un băiat de fier. A făcut încojurul lumii această imagine cu el„, a spus Sandu Lungu pe contul de Facebook.

Reclamă

Totuşi, cec-ul de 5.000 de euro l-a făcut să uite de faptul că are traumatisme. Mai mult, pentru suma potrivită, el este pregătit să participe din nou la dura întrecere.

Românul care s-a lăsat desfigurat pentru 5.000 de euro a rupt tăcerea

”N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin… Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația.

Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme. Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar şi celebrul Conor McGregor a avut un comentariu de făcut pe seama românului. „O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea”, a scris Conor pe Twitter.

Reacţii negative pe seama competiţiei

Competiţia desfăşurată în Capitală a adunat şi o serie de comentarii negative. Imaginile cu participanţi au fost extrem de dure şi pot afecta emoţional.

”Ridicol! Cum poate fi distractiv așa ceva?”, ”Îmi vine să vomit!”, ”Ce prostie, sper să vă închidă cineva”, ”E greșit din toate punctele de vedere”, au scris internauţii, conform digisport.ro. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și