Închide meniul
EXCLUSIV

Rusia a invadat Ucraina | ”E haos!” Răzvan Raț, îngrijorat pentru prietenii săi: ”Fiecare trăieşte cu frica în sân! Totul e paralizat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 februarie 2022, 16:20

Rusia a invadat Ucraina | ”E haos!” Răzvan Raț, îngrijorat pentru prietenii săi: ”Fiecare trăieşte cu frica în sân! Totul e paralizat!”

Răzvan Raț, îngrijorat pentru prietenii săi după ce Rusia a invadat Ucraina

Profimedia

Răzvan Raț, îngrijorat pentru prietenii săi după ce Rusia a invadat Ucraina

În vârstă de 40 de ani, Răzvan Raț a jucat 10 ani la Șahtior, unde a cucerit numeroase trofee. Acum, fostul căpitan al naționalei este îngrijorat, după ce Rusia a invadat Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Din ce am vorbit cu prieteni, totul e paralizat. Fiecare trăieşte cu frica în sân. Sunt foarte mulţi oameni care încearcă să iasă din oraş. Bărbaţii nu au voie să iasă din oraş, cei care pot ajuta armata.

Bărbaţii de peste 18 ani nu pot ieşi din oraşe. Doar femeile pot ieşi. Erau cozi la ieşirile din oraş. E haos. E foarte ciudată situaţia. Vorbeam cu prieteni care au mai trăit o dată asta la Doneţk. Parcă e prea mult a doua oară”, a spus Răzvan Raţ, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Citește și:

EXCLUSIVRusia a invadat Ucraina! Anunțul lui Oleg Protasov, rămas la Kiev: “Trebuie să înțelegem ce vrea acest om nebun!”

Rusia a început războiul în Ucraina, joi dimineață. Oleg Protasov (58 de ani), aflat la Kiev, a oferit ultimele detalii legate de conflictul care a cutremurat întreaga planetă.

Unul dintre oamenii rămași în capitala Ucrainei este Oleg Protasov, fostul antrenor de la FCSB din perioada iulie – decembrie 2005.

Reclamă

Actualul vice-președinte al Federației Ucrainene de Fotbal a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Sport, în care a explicat cum se prezintă situația actuală din Kiev.

“Rușii au atacat deja, iar noi, cei din Kiev, ne pregătim de război. Bombele aterizează în punctele militare, nu în case. Este linişte, unii locuitori au plecat de azi, iar alții au rămas şi aşteaptă să vadă care va fi situaţia.

E doar începutul. Trebuie să înţelegem ce vrea acest om nebun (n.r. – Vladimir Putin). Deocamdată nu îmi e frică, pentru că rachetele nu pică spre casele oamenilor. Dar nu vom şti ce se va întâmpla mâine. Am auzit deja (n.r. – bombele).

Reclamă 4 / 0/3

Nu plec, rămân aici. Toţi din Federaţie rămânem, pentru a înţelege ce se întâmplă.”, a declarat Oleg Protasov, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Rusia a invadat Ucraina
  • Răzvan Raț, îngrijorat pentru prietenii săi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și