Închide meniul
Foto

Rușii nu au oprit focul nici în ziua de Paște. Anzhelika Terliuga: „Ajutați Ucraina! Vă implor!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 aprilie 2022, 19:27 / Actualizat: 24 aprilie 2022, 20:33

Rușii nu au oprit focul nici în ziua de Paște. Anzhelika Terliuga: „Ajutați Ucraina! Vă implor!”

Anzhelika Terliuga, devastată de bombardamentele rușilor în Ucraina

Anzhelika Terliuga, karateka celebră în Ucraina, a implorat ca rușii să oprească teroarea din țara ei natală, după ce soldații lui Vladimir Putin continuat bombardamentele chiar și în ziua de Paște.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karateka, originară din Odesa, a reacționat după ce rachetele rușilor ucis cel puțin 8 persoane în orașul-port.

Anzhelika Terliuga, strigăt de disperare, după bombardamentele rușilor în ziua de Paște

Medaliată cu argint la Jocurilor Olimpice 2020, Anzhelika a cerut disperată ajutor ca Ucraina să-i poată alunga pe invadatorii ruși.

Reclamă

Odesa… Orașul meu a fost atacat din nou de rachete în urmă cu o oră. Vă rugăm să opriți războiul și să ajutați Ucraina. Vă implor”, a scris Anzhelika Terliuga, pe Instagram.

Sursa: sport.ua

Mesajul transmis de Vladimir Klitschko la miezul nopții: „Vă rog să nu vă opriți!”

Tyson Fury a câștigat marele meci cu Dillian Whyte și a anunțat că se retrage din box, însă cel mai emoționant moment din cadrul galei de la Londra a fost discursul lui Vladimir Klitschko despre războiul din Ucraina și care a fost proiectat pe un ercan gigant.

Reclamă

În momentul în care fostul campion mondial de la box a vorbit, cei aproape 100.000 de oameni din sală au amuțit.

„ Bună seara. Sunt ucrainean, sunt Vladimir Klitschko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți, avem propria noastră luptă aici.

Este cea mai importantă luptă din viața noastră. Le mulțumesc prietenilor și partenerilor din toată lumea pentru sprijin și pentru strângerile de fonduri.

Reclamă 4 / 0/3

Provocările pe care le trăim zi de zi sunt mai importante decât viețile noastre. Dar suntem mai puternici știind că avem susținerea noastră. E nevoie de tot ajutorul vostru pentru mamele, tații și copiii din Ucraina. Vă rog să nu vă opriți. Avem nevoie de voi mai mult ca oricând”, a spus Vladimir Klitschko în mesajul din cadrul galei de la Londra.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele