Închide meniul
Foto

S-a lăsat de fotbal și s-a îmbogățit din videochat! Câți bani a putut să facă Madelene Wright

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2022, 19:33

S-a lăsat de fotbal și s-a îmbogățit din videochat! Câți bani a putut să facă Madelene Wright

Madelene Wright a jucat fotbal, dar a ajuns vedetă pe OnlyFans

Colaj cu fotografiile lui Madelene Wright / Instagram

Madelene Wright a fost fotbalistă, dar s-a lăsat de sport și a devenit un model de succes pe OnlyFans, reușind să strângă o avere în urma fotografiilor provocatoare postate online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ianuarie 2020, Madelene Wright își vedea visul cu ochii. Tocmai era recrutată de Charlton Atheltic și urma să aibă o carieră de succes în fotbal. În acel moment, era la începutul carierei sale profesioniste și își dorea să devină un star.

Madelene Wright s-a lăsat de fotbal și s-a îmbogățit din videochat

Doar trei luni mai târziu, a fost dată afară de Charlton Athletic. Acum, în vârstă de 23 de ani, câștigă averi pozând goală pe OnlyFans. Abonații o plătesc pentru videoclipuri incendiare în care poartă diferite tricouri ale echipelor de fotbal, alese chiar de ei.

Povestea ei e spusă de Daily Star. Maddie a semnat cu Millwall, în august 2019. Pe atunci avea 19.000 de urmăritori pe Instagram, iar tânăra de 21 de ani visa să joace fotbal la cel mai înalt nivel. Dar la doar două luni după ce a ajuns la Millwall, Maddie a fost implicată în prima ei controversă în afara terenului.

Madelene Wright s-a filmat cu câine la bordul mașinii în timp ce conducea și a urcat imaginile pe Instagram. Un purtător de cuvânt al lui Millwall a declarat: „Leoacele din Millwall sunt extrem de dezamăgite de filmăre și le transmit tuturor jucătorilor că trebuie să ofere exemple pozitive. Acest caz va fi investigat!”

Reclamă

În ciuda incidentului, cariera lui Maddie a fost relansată în ianuarie 2020, când s-a alăturat rivalilor lui Millwall, Charlton Athletic. Dar, până în luna decembrie, clubul se despărțise deja de Maddie, a cărei carieră de fotbalist era pe sfârșit.

A dată afară de la două cluburi de fotbal

Lovitura a venit după ce Daily Star a publicat un filmuleț de pe Snapchat-ul lui Maddie în care fotbalista „inhala” substanțe dintr-un balon la o petrecere cu prietenii. A apărut apoi și un alt filmuleț, în care Madalene bea șampanie la volanul unui Range Rover.

Un purtător de cuvânt al clubului Charlton a declarat: „Clubul a fost informat despre videoclip și a investigat rapid incidentul. Suntem dezamăgiți de comportamentul care nu reprezintă standardele pe care le susține echipa. Jucătoarea are remuşcări şi a fost dată afară”.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un interviu ulterior pentru SunSport, Maddie, zdrobită de durere, a recunoscut:

Eram tânără, ieșeam des cu prietenii și nu prea înțelegeam poziția în care mă aflam și responsabilitatea pe care o aveam. Am iubit clubul Charlton, pe antrenorii mei și pe colegele mele, așa că decizia m-a lăsat cu inima frântă.

Când joci pentru o echipă de fotbal, ei devin familia ta, așa că a fost greu să mă îndepărtez. După ce am fost dată afară, am început să mă gândesc dacă voi putea juca fotbal din nou, la ce nivel voi putea juca și dacă alte echipe mă vor dori la clubul lor. Am înțeles câți oameni am dezamăgit„, a spus Madelene Wright.

A făcut o avere pe OnlyFans

După ce a fost concediată de la Charlton, mărcile de îmbrăcăminte s-au adunat în jurul lui Maddie în încercarea de a profita de fizicul ei de invidiat și faima pe care și-o câștigase.

În 2021, și-a făcut pagină pe OnlyFans, unde pozează goală, în schimbul unui tarif de 26 de lire sterline pe lună.

În ciuda faptului că a fost reticentă la început, Maddie a câștigat jumătate de milion de lire sterline în primul an pe OnlyFans. „Nu pot să mint, mi-a schimbat complet viața”.

Blondina s-a folosit de banii câștigați pe OnlyFans ca să călătorească în jurul lumii. Acum vrea să devină antreprenoare și o femeie de afaceri de succes.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și