Închide meniul
Foto

Sandra Izbaşa s-a căsătorit! Imagini inedite cu ultima campioană olimpică a României la gimnastică. „Să fie cu iubire!”

Reclamă

Publicat: 30 iulie 2021, 17:09

Sandra Izbaşa s-a căsătorit! Imagini inedite cu ultima campioană olimpică a României la gimnastică. „Să fie cu iubire!”

Sandra Izbaşa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică

Instagram

Sandra Izbaşa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică. Cununia civilă a avut loc, astăzi, 30 iulie, la fix doi ani de când cei doi formează un cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sandra Izbaşa s-a căsătorit cu Răzvan Bănică

„Un an împreună. Te iubesc, Răzvan Bănică!”, a scris Sandra pe contul de Instagram, unde a postat o imagine alături de soţul ei, din 30 iulie 2020.

Instagram

Andreea Răducan la cununia Sandrei Izbaşa: „Cine se căsătorește astăzi?”

Izabaşa a fost cerută în căsătorie la finalul anului trecut, iar astăzi a avut loc ceremonia, în aer liber în ciuda caniculei.

Sportiva în vârstă de 31 de ani şi actorul în vârstă de 29 de ani, nepotul lui Ştefan Bănică, au spus „da” într-un cadru de vis, pe malul unui lac.

Fostele colege şi antrenorul Octavian Bellu au fost printre cei care i-au fost alături.

Reclamă
Instagram

Andreea Răducanu s-a mândrit că a avut şi ea un rol în unirea celor doi. La nunta Andreei, Sandra a fost cea care a prins buchetul miresei.

„Chiar nu putem spune că tradițiile nu poartă și ele o urmă de adevăr. Cine a prins buchetul? Cine se căsătorește astăzi? Să fie cu iubire, Sandra Izbașa și Răzvan Bănică!”, a scris Răducan pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Sandra Izbaşa, ultima campioană olimpică a României

Sandra Izbaşa este ultima campioană olimpică a României la gimnastică. Ea a câştigat aurul la sărituri la Londra 2012.

În palmaresul Sandrei mai stă un titlu olimpic, de la ediţia Beijing 2008. Izbaşa a mai câştigat 7 medalii de aur la Campionatele Europene. În total, ea a pus la gât 19 medalii la competiţiile majore, înainte să se retragă, în 2014, la vârsta de 24 de ani.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după o întoarcere incredibilă de scor 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florinel Coman a deschis scorul! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off Vezi toate știrile
Citește și