Închide meniul
Foto

Scandal monstru între soțiile lui Jamie Vardy și Wayne Rooney! S-a ajuns la jigniri dure: ”Vaca aia proastă merită tot ce i se întâmplă! Îi va părea rău!”

Publicat: 11 februarie 2022, 21:43 / Actualizat: 12 februarie 2022, 8:52

Scandal monstru între soțiile lui Jamie Vardy și Wayne Rooney

Scandal monstru între soțiile lui Jamie Vardy și Wayne Rooney

Colaj Mirror

  • Scandal monstru între soțiile lui Jamie Vardy și Wayne Rooney
  • S-a ajuns la jigniri dure

Scandal monstru între soțiile lui Jamie Vardy și Wayne Rooney

Scandalul între cele două soții escaladează. Recent, The Sun a dezvăluit conversația pe care Rebekah Vardy a avut-o cu agenta sa, Caroline Watt. Aceasta a făcut-o praf pe soția lui Wayne Rooney.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Vaca aia proastă merită tot ce i se întâmplă! Ea crede că este uimitoare… Mi-ar plăcea să fie publice acele povești despre ea! Ar fi bine să nu mai aibă ”gura rea” cu nimeni… dacă face asta, Dumnezeule, îi va părea rău!”, a răbufnit Rebekah.

În 2020, cele două soții au fost puse față în față de o comisie de mediere, pentru a se încerca o soluționare amiabilă. Totul a fost în zadar. Niciuna nu a vrut să facă pace, astfel că dosarul a ajuns pe mâna judecătorilor.

Reclamă
Citește și:

De unde a pronit scandalul dintre Rebekah Vardy și Coleen Rooney

În 2019, Coleen Rooney a răbufnit după ce unele dintre postările de pe Instagramul ei privat au ajuns în presă. Rebekah Vardy a fost principala vizată. Ulterior, soția lui Rooney a publicat postări la care nu avea acces decât Rebekah. Acestea au ajuns la jurnaliști, iar scandalul dintre cele două a luat naștere.

„Așa cum ți-am spus și la telefon, aș fi preferat să mă suni dacă asta crezi. Nu am vorbit niciodată cu nimeni despre tine, deși mulți jurnaliști mi-au cerut asta în decursul anilor. Dacă ai avut impresia asta, puteai să-mi spui, iar eu mi-aș fi schimbat parola, să vedem dacă se mai întâmplă sau nu.

Reclamă

În decursul timpului, mai multe persoane au avut acces la contul meu de Instagram și chiar săptămâna asta am aflat că urmăream persoane despre care nu știu nimic.

Nu încerc să fiu amuzantă, dar nu am nevoie de bani, de ce aș vinde „story”-uri despre tine? Mi-a plăcut mult de tine și sunt atât de supărată că ai ales să faci asta, mai ales când știi că sunt însărcinată. Sunt dezgustată și pentru simplul fapt că trebuie să stau să neg povestea asta. Trebuia să mă suni de prima dată când ai sesizat că se întâmplă ceva”, a scris soția lui Jaime Vardy pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Scandal pe teren, în derby-ul Dinamo - FCSB
Liga 1 • 26 nov., 22:17
Scandal pe teren, în derby-ul Dinamo – FCSB! Se putea lăsa cu o bătaie generală. Fanii au aruncat cu torţe în jucători
Milionar celebru, prins cu două prostituate de 37 de ani, respectiv 48 de ani, la vârsta de 16 ani! Soţia sa: "A fost oribil"
Extra • 9 nov., 14:27
FOTO
Milionar celebru, prins cu două prostituate de 37 de ani, respectiv 48 de ani, la vârsta de 16 ani! Soţia sa: „A fost oribil”
Karim Benzema şi-a redeschis contul de Instagram şi a făcut o declaraţie surprinzătoare
Extra • 18 oct., 18:55
Karim Benzema, în centrul unui scandal de proporţii. În Franţa se cere să i se retragă Balonul de Aur!
Scandal uriaş după FC Voluntari - Universitatea Craiova 0-0
Liga 1 • 7 oct., 21:30
Scandal uriaş după FC Voluntari – Universitatea Craiova 0-0! S-a lăsat cu bătaie la vestiare. Imagini incredibile
Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, atac la fanii care au făcut scandal în Andorra - România 0-2
Preliminarii EURO 2024 • 26 mart., 9:32
Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, atac la fanii care au făcut scandal în Andorra – România 0-2: „Derbedei. O ruşine!” / „Nişte animale”