Închide meniul
Foto

Secretul din spatele succesului lui Robert Lewandowski. Cum l-a transformat soția într-un „monstru” pe noul star al Barcelonei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iulie 2022, 9:56 / Actualizat: 14 octombrie 2022, 19:37

Secretul din spatele succesului lui Robert Lewandowski. Cum l-a transformat soția într-un „monstru” pe noul star al Barcelonei

Soția, secretul din spatele succesului lui Robert Lewandowski

Colaj cu Robert Lewandowski și soția lui, Anna / Instagram

Puțină lume știe că, în spatele succesului lui Robert Lewandowski, se ascunde soția acestuia, Anna Lewandowska, care îi este antrenor personal. Starul polonez s-a transferat de la Bayern la Barcelona în căutarea unei noi provocări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viața lui Lewandowski din afara terenului este exemplară, explică marca.com. În urmă cu câțiva ani, polonezul și-a schimbat dieta pentru a trece la următorul nivel. Rezultatele au depășit orice așteptări.

Soția, secretul din spatele succesului lui Robert Lewandowski

Succesul lui Robert Lewandowski se datorează parțial soției sale Anna, absolventă de Educație Fizică și, în prezent, nutriționistă. A fost luptătoare de karate și are propria afacere de nutriție și un canal YouTube de fitness.

Anna i-a făcut întreaga dietă lui Robert Lewandowski. Cei doi se antrenează împreună și se postează pe rețelele de socializare. Această schimbare din afara terenului l-a ajutat pe atacantul de 33 de ani să marcheze cel puțin 40 de goluri în ultimele șapte sezoane.

Culmea, Robert Lewandowski începe mesele cu un desert, negrese cu cacao. Dupa aceea consuma carne sau pește și termină cu o supă sau salată. Polonezul mănâncă mereu ton la micul dejun și evită orice conține gluten sau lactoză.

Reclamă

În afara terenului, Robert Lewandowski a reușit să-și exploateze imaginea. El deține o marcă de îmbrăcăminte sport, care face echipamente pentru naționala Olimpică a Poloniei, și este ambasador pentru diferite mărci de modă și tehnologie.

Robert Lewandowski s-a transferat de la Bayern la Barcelona

45 de milioane de euro + alte cinci milioane de euro sub formă de bonusuri. Atât a plătit Barcelona pentru un Lewandowski care va împlini 34 de ani peste o lună, aflat încă în apogeul carierei.

Președintele Joan Laporta știa că starul polonez poate fi o opțiune serioasă. Contractul lui Lewa cu Bayern expira în 2023, iar clubul bavarez a tot ezitat să inițieze noi negocieri, lucru care l-a enervat la culme pe Lewandowski.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Laporta e foarte bun prieten cu Pini Zahavi, agentul lui Robert Lewandowski. Astfel, Barcelona a primit promisiunea de la Lewandowski că polonezul va refuza orice altă ofertă și va forța mutarea în Catalonia. Salariul: 9 milioane de euro net, mai puțin decât ar fi putut să câștige la Bayern.

Lewandowski și-a forțat plecarea de la Bayern

Planul era simplu. Lewandowski trebuia să refuze orice ofertă de prelungire a contractului din partea lui Bayern. Ulterior, s-a trecut la faza a doua: polonezul și-a făcut publică intenția de a pleca de la campioana Germaniei. Au urmat săptămâni multe în care Robert Lewandowski a pus o presiune constantă pe conducerea lui Bayern, care nu a știut cum să reacționeze.

Șefii de pe Allianz Arena au replicat dur, ba chiar l-au „amenințat” pe Lewandowski că trebuie să-și ducă contractul la capăt. Jucătorul, din ce în ce mai supărat, a adoptat un comportament neprofesionist la primul antrenament, semnalând clar că nu își mai dorește să se afle la Munchen.

Barcelona a oferit inițial 35 de milioane de euro, dar Bayern nici măcar nu a vrut să audă. Catalanii au mărit miza la 40 de milioane, tot fără succes. Până la urmă, fortați de presiunea lui Lewandowski, șefii lui Bayern au acceptat o ofertă în valoare de 45 de milioane de euro + 5 milioane sub formă de bonusuri.

În tot acest timp, Xavi s-a aflat în contact direct cu Robert Lewandowski, explicându-i acestuia cât de important este rolul pe care îl va juca în noua echipă a Barcelonei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și