Închide meniul
Foto

Ședință foto incendiară cu fiica lui Alan Shearer! Tânăra a aprins imaginația fanilor de Valentine’s Day

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2023, 20:53 / Actualizat: 14 februarie 2023, 22:30

Ședință foto incendiară cu fiica lui Alan Shearer! Tânăra a aprins imaginația fanilor de Valentine’s Day

Fiica lui Alan Shearer, ședință foto incendiară de Valentine's Day

Colaj cu fiica lui Alan Shearer / Instagram Hollie Shearer

Fiica legendarului Alan Shearer, cel mai bun marcator all-time din Premier League, a realizat o ședință foto incendiară de Valentine’s Day. Hollie Shearer a pozat sexy în lejerie intimă pentru un magazin celebru de haine pentru femei din Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hollie Shearer s-a lăsat fotografiată în lenjerie intimă roz, în propriul dormitor, în timp ce savura o cafea cu gheață și citea o revistă. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS). Fiica lui Alan Shearer a fost doar un zâmbet pe parcursul ședinței foto.

Fiica lui Alan Shearer, ședință foto incendiară de Valentine’s Day

„O femeie adevărată este orice își dorește să fie. Fii încrezătoare de acest Valentine’s Day”, a scris Hollie Shearer, pe Instagram, alături de fotografiile incendiare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Hollie Shearer (@hollieshearer)

Hollie Shearer e cântăreață și are peste 50.000 de urmăritori pe Instagram. Muzica ei are peste 15.000 de ascultători în fiecare lună pe Spotify și alte platforme de streaming. Cariera muzicală a lui Hollie a fost susținută puternic de tatăl ei, Alan Shearer.

Reclamă

Hollie Shearer mai are un frate, Will, și o soră, Chloe. Părinții ei s-au căsătorit în 1991, când tatăl ei juca pentru Southampton.

În 2013, Hollie Shearer a fost admisă la școala de muzică din Londra.

Hollie Shearer se iubește cu un jucător din naționala de rugby a Angliei

Hollie Shearer și-a confirmat relația pe care o are cu Joe Marchant, rugbist din lotul național al Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi au postat mai multe fotografii pe rețelele de sociale, iar fanii s-au grăbit să spună că sunt împreună. Nici Hollie, nici Joe, nu au infirmat zvonurile.

Hollie Shearer și Joe Marchant au fost împreună într-o vacanță în Dubai. Aceștia au fost surprinși și pe o insulă din Grecia.

Alan Shearer, cel mai bun marcator din istoria Premier League

Alan Shearer a scris istorie pentru Newcastle și Blackburn. Cu 260 de goluri, este cel mai bun marcator din istoria Premier League.

A câștigat un singur titlu de campion, în 1995, cu Blackburn. La naționala Angliei a adunat 63 de meciuri și 30 de goluri.

Alan Shearer s-a retras din activitate în 2006. A fost de trei ori golgheter în Premier League, în 1995, 1996 și 1997.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și