Închide meniul
Foto

Sergiu Hanca, tată pentru a treia oară! Primele declaraţii date de Andreea, după ce a născut

Viviana Moraru Publicat: 4 noiembrie 2022, 16:50

Sergiu Hanca şi soţia sa, Andreea

Sergiu Hanca şi soţia sa, Andreea/ Instagram Andreea Hanca

Sergiu Hanca a devenit tată pentru a treia oară, după ce Andreea, soţia sa, a născut în această dimineaţă o fetiţă. Mijlocaşul mai are un băiat şi o fată, tot alături de partenera lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca a revenit în Liga 1 în vara precedentă. După ce şi-a încheiat înţelegerea cu cei de la Cracovia, mijlocaşul a semnat un contract cu Universitatea Craiova.

Sergiu Hanca, tată pentru a treia oară! Andreea a născut o fetiţă

Andreea Hanca a ajuns vineri de dimineaţă la spital, iar doctorii au decis să o interneze. Ulterior, soţia lui Sergiu Hanca a născut o fetiţă perfect sănătoasă, anunţă Fanatik. Din informaţiile sursei citate anterior, pe micuţă o va chema Celine.

Reclamă

Cuplul mai are un băiat şi o fată, iar acum şi-au întregit familia şi cu al cincilea membru. Sarcina a fost una dificilă pentru Andreea, care s-a confruntat cu numeroase probleme, după cum povestea în urmă cu câteva săptămâni, pe conturile oficiale.

La scurt timp după naştere, Andreea Hanca a oferit şi primele declaraţii. Aceasta a dezvăluit că nu a putut afla sexul copilului până la naştere, astfel că atât ea, cât şi mijlocaşul Universităţii Craiova au avut parte de o surpriză.

Reclamă

„Încă sunt la reanimare. Eu am avut niște complicații, dar bebele este foarte bine! Am zis că după ce îmi revin o să îi spun lui Sergiu ce sex are copilul!”, a declarat Andreea Hanca, pentru sursa citată anterior.

Sergiu Hanca, fotografii de senzaţie alături de Andreea, soţia sa

Sergiu Hanca şi soţia sa, Andreea, au postat o serie de fotografii incendiare. Mijlocaşul de la Universitatea Craiova a sărbătorit opt ani de relaţie cu frumoasa sa parteneră.

Sergiu Hanca şi Andreea au imortalizat momentul în care au împlinit opt ani de relaţie. Fotografiile celor doi au fost apreciate de mii de oameni.

Reclamă

Transferat în această vară de Universitatea Craiova, Sergiu Hanca este împlinit pe plan personal. În câteva luni, Andreea, soţia sa, îi va dărui cel de-al treilea copil, sarcina fiind deja vizibilă, după cum se observă în ultimele fotografii postate pe conturile oficiale. Cei doi mai au împreună un băiat şi o fetiţă.

„8 ani cu tine! 10.10.2014”, a fost mesajul transmis de Andreea Hanca, la postarea prin care a sărbătorit relaţia pe care o are cu internaţionalul român. Fotografiile celor doi au strâns aproape 2000 de aprecieri, într-o singură zi.

Sergiu Hanca se bucură de toată susţinerea familiei. Andreea, soţia sa, a fost de nenumărate ori prezentă pe stadion, pentru a-şi încuraja partenerul, în timpul meciurilor sale.

Reclamă
Citește și: