Închide meniul
Foto

Shakira a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ajuns de urgență la spital! Anunțul făcut de artistă după ce s-a despărțit de Gerard Pique

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2022, 14:45 / Actualizat: 4 iunie 2022, 15:54

Shakira și Gerard Pique trec prin momente grele

Shakira a ajuns de urgență la spital!

Shakira și Gerard Pique trec prin momente grele / Profimedia Images

  • Shakira a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ajuns de urgență la spital
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Shakira a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ajuns de urgență la spital. Inițial, în presa din Spania s-a scris că celebra cântăreață a suferit un atac de panică, pe 28 mai, în urma căruia a avut nevoie să fie transportată de urgență la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii El Periodico au susținut că problemele vedetei din Columbia ar fi apărut din cauza crizei prin care trece cuplul, după ce jucătorul și-ar fi înșelat iubita cu o altă femeie. Între timp, cei doi au anunțat în mod oficial despărțirea

Shakira a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ajuns de urgență la spital

La scurt timp după anunțul despărțirii, Shakira a lămurit episodul de la spital. Artista columbiană a explicat că cel care a avut nevoie de intervenția medicilor a fost tatăl său.

Reclamă

Tatăl cântăreței a căzut și s-a lovit la cap, iar ea l-a însoțit la spital.

„Prieteni, primesc o mulțime de mesaje referitoare la faptul că am fost văzută într-o ambulanță în Barcelona, recent. Vreau doar să vă spun că pozele respective sunt din weekend-ul trecut (28 mai), atunci când, din păcate, tatăl meu a căzut destul de rău, iar eu l-am însoțit în ambulanță în drumul către spital, unde acum se recuperează.

Reclamă

Vă rog să îi trimiteți cele mai bune urări. Vă mulțumesc tuturor, ca întotdeauna, pentru dragostea și susținerea voastră.”, a fost mesajul postat de Shakira, pe contul de Twitter, alături de o fotografie cu tatăl său.

Potrivit presei iberice, Pique ar fi mers alături de Shakira la spital.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ca urmare a problemelor prin care trec cei doi, Pique s-a mutat de acasă într-un alt apartament. Pique și Shakira s-au cunoscut în 2010, la Cupa Mondială din Africa de Sud, dar nu s-au căsătorit în cei 12 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii, pe Milan (născut în 2013) şi Sasha (născut în 2015).

Shakira, mesaj pentru Gerard Pique, care a ajuns la 600 de meciuri pentru Barcelona

Chiar dacă au mari probleme, în luna martie Shakira i-a adus un omagiu partenerului ei de viaţă, fotbalistul Gerard Pique, care a ajuns la 600 de meciuri pentru Barcelona.

„600 de meciuri! Nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent. Istoria este un prezent continuu şi eşti aici pentru a continua să o construieşti, pe a ta, a clubului tău, a noastră şi a generaţiilor viitoare. Eşti făcut dintr-un material pe care numai Dumnezeu îl cunoaşte şi pentru mine eşti cel mai bun exemplu de luptă, perseverenţă şi sinceritate pentru copiii noştri.

În aceşti ani cu tine mi-am dat seama că ai venit pe această lume pentru a schimba paradigmele. Mai ai atât de multe de oferit! În fotbal şi în atâtea alte aspecte ale vieţii tale extraordinare;Pentru că nu există şi nici nu va mai fi un alt Gerard Piqué. Un om excepţional”, a scris Shakira pe Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”