Închide meniul
Foto

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Campioana noastră a spus „DA”! Nuntă spectaculoasă, ţinută în mare secret. Ce s-a întâmplat la Izvorani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 iulie 2021, 23:51 / Actualizat: 24 iulie 2021, 8:30

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Campioana noastră a spus „DA”! Nuntă spectaculoasă, ţinută în mare secret. Ce s-a întâmplat la Izvorani

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram Simona Halep

Românca aflată pe locul 10 WTA a avut nunta la care visa, chiar dacă a ţinut-o în secret. A avut alături de ea doar prietenii apropiaţi şi membrii familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Nuntă spectaculoasă

Potrivit prosport.ro, invitaţii au fost chemaţi la un restaurant din Pipera. După, aceştia au fost conduşi la vila în care locuiesc Simona Halep şi Toni Iuruc. Aceasta este poziţionată pe malul lacului Snagov şi a costat peste 1 milion de euro.

Constănţeanca a purtat o rochie scurtă, roşie, în timp ce noul ei soţ a îmbrăcat un costum elegant. Dani Caramihai, care este vărul Simonei şi patronul unui restaurant de fiţe din Capitală, a fost cel care i-a cununat pe Simona Halep şi Toni Iuruc (41 de ani).

Atât mirii, cât şi invitaţii, au petrecut în aer liber, la piscină. De la nunta Simonei Halep au lipsit, surprinzător, Ion Ţiriac şi Gică Hagi.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au distrat pe cinste la nuntă. Atmosfera a fost menţinută de cântăreţi de muzică machedonească. Tatăl miresei Stere Halep, s-a descătuşat în faţa invitaţilor şi a făcut show pe ring. A dansat în faţa Simonei, spre amuzamentul acesteia.

Simona Halep şi Toni Iuruc sunt împreună de doi ani

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au făcut publică relaţia în 2019. Fostul lider mondial a prezentat, luna trecută, inelul de logodnă. Bijuteria l-a costat pe Toni Iuruc 24 de mii de euro. Inelul este din aur alb de 18 carate.

Reclamă 4 / 0/3

E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

”Sunt invitat la nuntă? Trebuie să verific dacă sunt invitat. I-am spus lui Toni că este cel mai norocos bărbat din lume şi acum cred că sunt multe inimi frânte, fiindcă Simona s-a logodit. Aşa că trebuie să ţin degetele încrucişate, că primesc şi eu o invitaţie la nuntă. Sper să vină”, a declarat atunci şi antrenorul ei, Darren Cahill.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și