Închide meniul
Foto

Simona Halep, lămuriri după petrecerea de la vila din Izvorani! Mesajul şi imaginile postate după ce s-a scris că s-a căsătorit cu Toni Iuruc + Declaraţiile lui Stere Halep

Reclamă

Publicat: 26 iulie 2021, 18:58 / Actualizat: 26 iulie 2021, 20:44

Simona Halep, lămuriri după petrecerea de la vila din Izvorani! Mesajul şi imaginile postate după ce s-a scris că s-a căsătorit cu Toni Iuruc + Declaraţiile lui Stere Halep

Simona Halep vine cu lămuriri după petrecerea de la vila din Izvorani

Instagram Simona Halep

Simona Halep vine cu lămuriri după petrecerea de la vila din Izvorani! Anunţul care nu lasă urme de interpretări

Simona Halep a ţinut capul de afiş în presa din ţara noastră, după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia s-a măritat cu Toni Iuruc. După cum Antena Sport a anunţat, evenimentul de la vila Simonei Halep de la Izvorani nu a fost altceva decât o petrecere la care au participat cele două familii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea noastră campioană a postat mai multe fotografii pe Instagram de la petrecere, unde a ţinut să precizeze cuvântul „familie”, semn că a fost doar un eveniment în familie.

Petrecere în familie la vila Simonei Halep

Astfel de petreceri sunt un lucru obişnuit pentru familiile de machedoni. Mai mult, data nunţii încă nu este stabilită. Ce se ştie până acum este că petrecerea de logodnă dintre Simona Halep şi Toni Iuruc va avea loc în toamnă.

Evenimentul. despre care s-a scris, iniţial, că a fost nuntă, a avut loc vineri seară, pe 23 iulie, la casa din Izvorani a cuplului. A fost o petrecere pe cinste, în care invitaţii au dansat pe muzică machedonească. Simona Halep a a purtat o rochie scurtă, roşie, în timp ce Toni Iuruc un costum elegant.

Stere Halep: „Nu a fost nicio cununie. Simona face totul pe față”

Şi tatăl Simonei, a precizat că nu a fost vorba de cununie.

Reclamă

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a spus Stere Halep, pentru click.ro.

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au făcut publică relaţia în 2019

Cei doi și-au făcut publică relația în 2019. Luna trecută, „Simo” s-a mândrit cu inelul de logodnă.

„E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și