Închide meniul
Foto

Simona Halep, lămuriri după petrecerea de la vila din Izvorani! Mesajul şi imaginile postate după ce s-a scris că s-a căsătorit cu Toni Iuruc + Declaraţiile lui Stere Halep

Publicat: 26 iulie 2021, 18:58 / Actualizat: 26 iulie 2021, 20:44

Simona Halep şi Toni Iuruc, la petrecerea de la Izvorani

Simona Halep vine cu lămuriri după petrecerea de la vila din Izvorani

Instagram Simona Halep

Simona Halep vine cu lămuriri după petrecerea de la vila din Izvorani! Anunţul care nu lasă urme de interpretări

Simona Halep a ţinut capul de afiş în presa din ţara noastră, după ce în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia s-a măritat cu Toni Iuruc. După cum Antena Sport a anunţat, evenimentul de la vila Simonei Halep de la Izvorani nu a fost altceva decât o petrecere la care au participat cele două familii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea noastră campioană a postat mai multe fotografii pe Instagram de la petrecere, unde a ţinut să precizeze cuvântul „familie”, semn că a fost doar un eveniment în familie.

Petrecere în familie la vila Simonei Halep

Astfel de petreceri sunt un lucru obişnuit pentru familiile de machedoni. Mai mult, data nunţii încă nu este stabilită. Ce se ştie până acum este că petrecerea de logodnă dintre Simona Halep şi Toni Iuruc va avea loc în toamnă.

Reclamă

Evenimentul. despre care s-a scris, iniţial, că a fost nuntă, a avut loc vineri seară, pe 23 iulie, la casa din Izvorani a cuplului. A fost o petrecere pe cinste, în care invitaţii au dansat pe muzică machedonească. Simona Halep a a purtat o rochie scurtă, roşie, în timp ce Toni Iuruc un costum elegant.

Stere Halep: „Nu a fost nicio cununie. Simona face totul pe față”

Şi tatăl Simonei, a precizat că nu a fost vorba de cununie.

Reclamă

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a spus Stere Halep, pentru click.ro.

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au făcut publică relaţia în 2019

Cei doi și-au făcut publică relația în 2019. Luna trecută, „Simo” s-a mândrit cu inelul de logodnă.

„E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:49 Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți” 13:46 Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!” 13:30 „Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii 13:25 Simona Halep – Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami. Simo, emoţii uriaşe înainte de revenire 13:22 Marcell Jacobs, campionul olimpic la 100 de metri, şi-a anunţat revenirea în competiţii: „Totul s-a schimbat în 5 luni!” 13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” Vezi toate știrile
Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Formula 1
Pe același subiect
Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep
Tenis • 13:49
Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți”
Simona Halep - Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami
Tenis • 13:25
Simona Halep – Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami. Simo, emoţii uriaşe înainte de revenire
Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: "Am foarte multe emoţii"!
Tenis • 10:36
Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei
Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami
Tenis • 7:41
Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit
Ora de start a meciului Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami
Tenis • 2:19
Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare