Închide meniul
Foto

Singura fiică a lui Ion Țiriac și-a primit deja cadoul de Crăciun. „Bijuteria” de 350.000 de euro care ajunge la Ioana Țiriac. Mesajul spectaculos al fratelui ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2021, 21:02

Singura fiică a lui Ion Țiriac și-a primit deja cadoul de Crăciun. „Bijuteria” de 350.000 de euro care ajunge la Ioana Țiriac. Mesajul spectaculos al fratelui ei

Dezvăluiri incredibile ale lui Ion Ţiriac

Colaj Hepta/Instagram

Ioana a primit un mesaj special pe rețelele sociale. I s-a transmis că, în momentul în care se va întoarce din Statele Unite, va intra în posesia unei „bijuterii” pe patru roți, care are 730 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Țiriac, cadou de 350.000 de euro

Este vorba de un Mercedes AMG GT Black Series care atinge o viteză maximă de 325 km/h și al cărui preț se ridică la 350.000 de euro, potrivit autoblog.md. Numai 275 de astfel de mașini vor fi scoase la vânzare, una dintre acestea ajungând deja în colecția familiei Țiriac.

Crăciun fericit, draguța mea„, a fost mesajul pe care i l-a transmis Alexandru Țiriac surorii lui. Acesta i-a făcut și o imagine din salonul auto și a atașat un emoticon care afișa un cadou.

Ioana Țiriac
Cadoul primit de Ioana Țiriac de la fratele ei

Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar această trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani este de o frumusețe răpitoare și are grijă să le arate fanilor acest lucru.

Ea postează des fotografii incendiare de la Miami, acolo unde studiază jurnalismul și a avut în gestiune un magazin de haine de lux deschis de Sophie Ayad, mama ei și marea iubire a lui Țiriac. Mama ei a fost iubita fostului mare jucător de tenis în perioada 1994-2001.

Reclamă
Citește și:

Ion Ţiriac are o avere uriaşă, dar este la mare distanţă de cel mai bogat român

Daniel Dines rămâne pe primul loc în topul celor mai bogaţi români. Conform celor de la Forbes, acesta are o avere estimată la 5,5 miliarde de dolari (22,2 miliarde de lei).

Pe locul 2 în topul celor mai bogaţi români se află fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, cu o avere estimată 1,9 miliarde de dolari (8,9 miliarde de lei). Ion Ţiriac, fostul mare jucător de tenis român, se află pe locul 3 cu o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari (7,2 miliarde de lei).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ioana Țiriac este fiica miliardarului Ion Țiriac
  • Tânăra a primit un cadou spectaculos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și