Închide meniul
Foto

Sora unui bărbat celebru din România s-a iubit ca în poveşti cu Sabin Ilie! Tânăra arată uimitor: „Doamne, cât de frumoasă eşti!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2023, 22:29

Sora unui bărbat celebru din România s-a iubit ca în poveşti cu Sabin Ilie! Tânăra arată uimitor: „Doamne, cât de frumoasă eşti!”

Marea iubire a lui Sabin Ilie arată formidabil la 47 de ani

Captură AS.ro

Sora unui bărbat celebru din România s-a iubit ca în poveşti cu Sabin Ilie. Fratele lui Adrian Ilie a fost unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti pe care i-a avut România în ultimii 30 de ani. Sabin Ilie a avut, însă, şi o viaţă personală agitată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După divorţul de Leta Ilie, Sabin Ilie a avut o relaţie de durată cu Magda Miu. Aceasta este sora lui Iulian Miu, fostul său coleg de la Steaua. Sabin Ilie şi Magda Miu sunt despărţit după ani buni de relaţie. Cei doi s-au iubit ca în poveşti şi păreau că nu se vor despărţi, mai ales că au împreună un băieţel.

Sora unui bărbat celebru din România s-a iubit ca în poveşti cu Sabin Ilie

Până la urmă, Sabin Ilie şi Magda Miu au ales să se despartă discret, aşa cum a fost şi relaţia lor. Dacă pe Sabin Ilie îl ştie toată ţara, Magda Miu are şi ea o activitate intensăî pe reţelele de socializare. Magda nu ezită să posteze imagini în ipostaze provocatoare, iar fanii reacţionează imediat.

„Doamne, cât de frumoasă eşti!” sau „Eşti superbă” sunt câteva dintre comentariile primite de Magda la postările sale. (VEZI IMAGINI CU SUPERBA MAGDA MIU ÎN GALERIA FOTO).

Sabin Ilie, dezvăluiri incredibile din cariera sa: „Mi-au pus coroană de rege! Am rămas şocat”

Sabin Ilie a făcut dezvăluiri incredibile din cariera sa. Sabin Ilie a vorbit despre perioada în care a jucat în China. Sabin Ilie a fost tratat regeşte în perioada în care a jucat la chinezi. Sabin Ilie a jucat la 3 echipe din China în cariera sa: Chanchun Yatai, Jiangsu FC și Quindao Hailifeng. Fostul atacant de la Steaua şi-a adus aminte de acele momente şi a dezvăluit că era tratat regeşte de chinez. Sabin Ilie şi-a amintit şi de o petrecere cu ocazia zilei sale de naştere.

Reclamă

„Pe noi, străinii, ne tratau extraordinar. Am primit ghete personalizate, trofee. La fiecare etapă, se dădea trofeul de cel mai bun jucător al meciului. Câte o minge frumoasă, aveam vreo 20. Am gustat niște șarpe, dar era ca peștele. Noi, ca fotbaliști, puteam să ne facem ziua de naștere gratuit.

De ziua mea mi-au pus coroană de rege. Am rămas șocat. La un restaurant am făcut petrecerea, a chemat toată echipa și suporteri. Erau vreo 250 de invitați. M-a pus în capul mesei și vedeam de acolo 250 de invitați”, a povestit Sabin Ilie la fanatik.ro.

Acesta a vorbit şi depsre performanţele pe care le-a avut în China şi a dezvăluit şi motivul pentru care un vecin l-a făcut să plece de acasă.

Reclamă 4 / 0/3

În primul an, în liga a doua, am fost golgeter. Am intrat în istoria Chinei, am dat gol în secunda 12. Chiar mi-a plăcut în China, 4 ani am jucat acolo. Stăteam numai la hotel de 5 stele. La Chanchun aveam casă pe malul mării. Bani mulți acolo. Mi-a- dat jumătate de valiză când m-au luat de la Rapid, la semnătură.

Am dat 4 goluri în primul meci, în prima repriză. Tot îmi plăcea acolo. Ca fotbalist, ce faci în China faci și în Spania. Te duci la un film, la mall, la cumpărături, la un concert. Asta e viața de fotbalist, mai ales când ai bani și joci la o echipă mare. Nu am simțit comunismul acolo.

Când a fost ziua națională a țării, vecinul meu a băgat imnul Chinei de la 6 dimineața la 12 noaptea. Am plecat de acasă, că nu mai puteam să stau. Foarte disciplinați sunt chinezii. Nu există să se întoarcă un chinez la antrenor să dea din mână, că e mâncat. Patronul nostru, care era multimilionar, mi-a zis că e imposibil să susții un popor atât de mare fără disciplină”, a mai spus Sabin Ilie.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și