Închide meniul
Foto

Sorina Grozav a dezvăluit cum a fost cucerită de Gicu Grozav: „Poate nu o să vă vină să credeţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 noiembrie 2023, 17:49

Reclamă
Sorina Grozav a dezvăluit cum a fost cucerită de Gicu Grozav: „Poate nu o să vă vină să credeţi!”

Sorina Grozav a dezvăluit cum a fost cucerită de Gicu Grozav:

Colaj Instagram

Sorina Grozav a dezvăluit cum a fost cucerită de Gicu Grozav. Cei doi au ajuns să se căsătorească şi, de curând, jucătoarea de la Rapid a anunţat că este însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorina şi Gicu Grozav au o relaţie perfectă. Ea este handbalistă la Rapid şi fiica Marianei Tîrcă, una dintre cele mai mari jucătoare de handbal din istoria României. Gicu Grozav joacă la Petrolul şi este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga 1.

Sorina Grozav a dezvăluit cum a fost cucerită de Gicu Grozav

Sorina Grozav a dezvăluit cum s-a cunoscut cu soţul său şi a spus că mama sa o va ajuta cu creşterea copilului. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO CU SORINA GROZAV)

Poate nu o să vă vină să credeţi, dar pe reţelele de socializare ne-am cunoscut. Mă bucur că relaţia noastră a crescut frumos. Acum stăm împreună la Bucureşti şi el face naveta la Ploieşti. Mă bucur că suntem într-un punct frumos al relaţiei noastre. Va fi dificil, va fi şi frumos. Nu ştii unde te duce cariera de sportiv. Eu sunt pozitivă şi sunt sigur că o să fie bine. O să mă ajute şi mama. O să îşi facă timp. Nu mi-e frică. Sunt curajoasă şi sunt sigură că o să fie foarte frumos. Eu am noroc că o să fie şi mama cu mine.

O să fie mai comod pentru mine decât pentru ea, probabil. Mă bucur că va fi într-o familie de sportivi. Mi-ar plăcea să fie băiat”, a spus Sorina Grozav la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Sorina Grozav s-a căsătorit cu Gicu Grozav în 2022 şi de curând a anunţat că a rămas însărcinată. Drept urmare, Sorina Grozav va rata şi Campionatul Mondial de handbal.

Sorina Grozav va lipsi motivat pentru restul sezonului! Principala marcatoare a Rapidului în Liga Campionilor și Liga Florilor MOL ne-a anunțat că este însărcinată și că nu va mai putea juca începând de luna aceasta. Familia Rapid îi felicită pe viitorii părinți și îi urează Sorinei o sarcină ușoară„, au anunţat cei de la Rapid.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Titularii, menajaţi

21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:30

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și