Închide meniul
Foto

Soţia lui Dani Alves nu a mai rezistat şi a luat o decizie drastică! Dezastru pentru fostul star al Barcelonei, ajuns în închisoare după ce ar fi abuzat sexual o tânără

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 31 ianuarie 2023, 20:59

Soţia lui Dani Alves nu a mai rezistat şi a luat o decizie drastică! Dezastru pentru fostul star al Barcelonei, ajuns în închisoare după ce ar fi abuzat sexual o tânără

Soţia lui Dani Alves, pusă a zid după ce a ales să divorţeze de fotbalistul aflat în închisoare

Dani Alves și Joana Sanz / Profimedia

Soţia lui Dani Alves nu a mai rezistat şi a luat o decizie drastică. Fostul jucător al Barcelonei trece prin momente dificile, după ce a fost acuzat că a abuzat sexual o tânără de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves a fost arestat preventiv, iar soția sa, Joana Sanz, a luat o primă decizie importantă.

Soţia lui Dani Alves nu a mai rezistat şi a luat o decizie drastică! Dezastru pentru fostul star al Barcelonei, ajuns în închisoare după ce ar fi abuzat sexual o tânără

Joana Sanz a fost extrem de dezamăgită de acuzațiile care i-au fost aduse soțului ei și este decisă să divorțeze. Conform presei spaniole, soția lui Dani Alves i-a spus acestuia planurile și nu există cale de întoarcere.

De altfel, Joana și-a sters deja toate fotografiile de pe Instagram pe care le avea împreună cu Dani Alves. Cei doi sunt căsătoriți din 2017.

Dani Alves, primul mesaj din închisoare: „Nu mi-e frică de nimic!”. Ultimele vești despre fotbalistul brazilian

Dani Alves a transmis primul mesaj din închisoare. Fotbalistul brazilian se află în arest preventiv, sub acuzațiile că ar fi abuzat sexual o tânără de 23 de ani, la finalul anului trecut, într-un club de noapte din Barcelona.

Reclamă

Alves a ajuns după gratii și își așteaptă pedeapsa din partea judecătorilor. În presa din Spania au apărut ultimele detalii despre fundașul de 39 de ani, care ultima oară a fost legitimat la clubul UNAM Pumas, din Mexic.

Dani Alves se află în arest preventiv într-un penitenciar din Barcelona. Judecătoarea i-a refuzat cererea de cauțiune, motivând că există riscul ca fundașul să fugă într-o țară cu care Spania nu are acord de extrădare.

Jurnaliștii iberici au aflat primul mesaj transmis de Dani Alves din spatele gratiilor către apropiați.

Reclamă 4 / 0/3

„Voi accepta ce vine. Am plecat de acasă când aveam doar 15 ani. Am depășit în viață situații foarte dificile și complicate. Aceasta va fi încă una care va trece. Nu mi-e frică de nimic!”, a transmis Dani Alves, potrivit as.com.

Dani Alves, care are o avere estimată la 60 de milioane de dolari, nu este favorizat în închisoare. Brazilianul este coleg de celulă cu bodyguard-ul lui Ronaldinho, pe nume Coutinho, care la rândul său a jucat fotbal, la Sutton.

Presa din Spania susține că Alves n-a fost prea sociabil la început, însă acum încearcă să se integreze, fără să aibă pretenții și să ceară condiții speciale. În ciuda situației în care se află, brazilianul nu poate sta departe de fotbal. Fostul fundaș de la FC Barcelona a jucat un meci alături de ceilalți deținuți, în curtea închisorii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și