Închide meniul
Foto

Soţia lui Dani Alves nu a mai rezistat şi a luat o decizie drastică! Dezastru pentru fostul star al Barcelonei, ajuns în închisoare după ce ar fi abuzat sexual o tânără

De Sebastian Cristian
Publicat: 31 ianuarie 2023, 20:59

Soţia lui Dani Alves nu a mai rezistat şi a luat o decizie drastică. Fostul jucător al Barcelonei trece prin momente dificile, după ce a fost acuzat că a abuzat sexual o tânără de 23 de ani.

Reclamă
Soţia lui Dani Alves nu a mai rezistat şi a luat o primă decizie importantă

Soţia lui Dani Alves nu a mai rezistat şi a luat o decizie drastică

Dani Alves și Joana Sanz / Profimedia

Dani Alves a fost arestat preventiv, iar soția sa, Joana Sanz, a luat o primă decizie importantă.

Reclamă

Soţia lui Dani Alves nu a mai rezistat şi a luat o decizie drastică! Dezastru pentru fostul star al Barcelonei, ajuns în închisoare după ce ar fi abuzat sexual o tânără

Joana Sanz a fost extrem de dezamăgită de acuzațiile care i-au fost aduse soțului ei și este decisă să divorțeze. Conform presei spaniole, soția lui Dani Alves i-a spus acestuia planurile și nu există cale de întoarcere.

Reclamă

De altfel, Joana și-a sters deja toate fotografiile de pe Instagram pe care le avea împreună cu Dani Alves. Cei doi sunt căsătoriți din 2017.

Dani Alves, primul mesaj din închisoare: „Nu mi-e frică de nimic!”. Ultimele vești despre fotbalistul brazilian

Dani Alves a transmis primul mesaj din închisoare. Fotbalistul brazilian se află în arest preventiv, sub acuzațiile că ar fi abuzat sexual o tânără de 23 de ani, la finalul anului trecut, într-un club de noapte din Barcelona.

Alves a ajuns după gratii și își așteaptă pedeapsa din partea judecătorilor. În presa din Spania au apărut ultimele detalii despre fundașul de 39 de ani, care ultima oară a fost legitimat la clubul UNAM Pumas, din Mexic.

Dani Alves se află în arest preventiv într-un penitenciar din Barcelona. Judecătoarea i-a refuzat cererea de cauțiune, motivând că există riscul ca fundașul să fugă într-o țară cu care Spania nu are acord de extrădare.

Jurnaliștii iberici au aflat primul mesaj transmis de Dani Alves din spatele gratiilor către apropiați.

„Voi accepta ce vine. Am plecat de acasă când aveam doar 15 ani. Am depășit în viață situații foarte dificile și complicate. Aceasta va fi încă una care va trece. Nu mi-e frică de nimic!”, a transmis Dani Alves, potrivit as.com.

Dani Alves, care are o avere estimată la 60 de milioane de dolari, nu este favorizat în închisoare. Brazilianul este coleg de celulă cu bodyguard-ul lui Ronaldinho, pe nume Coutinho, care la rândul său a jucat fotbal, la Sutton.

Presa din Spania susține că Alves n-a fost prea sociabil la început, însă acum încearcă să se integreze, fără să aibă pretenții și să ceară condiții speciale. În ciuda situației în care se află, brazilianul nu poate sta departe de fotbal. Fostul fundaș de la FC Barcelona a jucat un meci alături de ceilalți deținuți, în curtea închisorii.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea