Închide meniul
Foto

Soţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2024, 19:30

Reclamă
Soţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident

Soţia lui Michael Schumacher vinde tot

Michael Schumacher şi Corinna Schumacher / Colaj Profimedia Images

Soţia lui Michael Schumacher vinde tot în încercarea de a face rost de bani, pentru a-l ajuta pe septuplul campion mondial de Formula 1. După ce a renunţat la mai multe proprietăţi, dar şi la monopostul Ferari F300 cu care „Schumi” a fost neînvins în sezonul 1998, Corinna Schumacher a mai luat o decizie radicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident teribil la schi, în staţiunea Méribel, acolo unde îşi petrecea sărbătorile de iarnă alături de familie. A fost în comă o lungă perioadă de timp şi a trecut prin mai multe operaţii. Puţine lucruri se mai ştiu despre starea sa de sănătate, dar familia acestuia face sacrificii uriaşe pentru a-l ajuta.

Soţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani

Jurnaliştii de la The Sun dezvăluiau că tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135.000 de euro pe săptămână. Acesta ar fi şi motivul pentru care Corinna Schumacher a decis să vândă mai multe bunuri de valoare în ultimii ani.

Italienii de la gazzetta.it tocmai au anunţat că familia fostului mare pilot din Formula 1 a scos la licitaţie şi o colecţie rară de ceasuri de lux. Este vorba despre opt modele care au fost purtate de Michael Schumacher, iar unul dintre acestea ar costa nu mai puţin de 2 milioane de euro!

Licitaţia va avea loc mâine, pe 15 mai, de cunoscuta casă Christie’s. Cel mai valoros este un ceas F.P. Journe Vagabondage, primit cadou de septuplul campion mondial de la Jean Todt.

Reclamă
Reclamă 4

Suntem extrem de fericiţi că avem aceste ceasuri şi că am putut lucra cu familia lui Michael Schumacher„, a declarat Remi Guillemin, şeful departamentului de ceasuri de la Christie’s.

O altă bijuterie care va stârni mare interes este un Rolex Daytona, din oţel inoxidabil, cunoscut sub numele „Paul Newman”. Acesta este estimat că se va vinde cu aproximativ 400.000 de euro.

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Mariaşi Mick . Familia Schumacher s-a stabilit în anul 2007, la Gland, Elveţia, o staţiune pe malul lacului Leman, în apropiere de Geneva. Averea lui Schumacher era estimată, în 2010, la peste 600 de milioane de euro.

Reclamă

Veste uriaşă despre Michael Schumacher: „Am auzit că stă la masă la cină!”

Fostul pilot de Formula 1, Johnny Herbert, a avansat un scenariu care a luat prin surprindere pe toată lumea. Acesta a precizat că este doar o ipoteză lansată de cei din Formula 1 şi că nu are informaţii de la familie.

Am auzit, de la cei din F1, că stă la masă la cină, dar nu știu dacă este adevărat. Nu am auzit prea multe de la familie și este de înțeles. Asta a fost întotdeauna o parte importantă a modului lui Michael și familiei de a păstra totul foarte privat, foarte secret. Oamenilor le-ar plăcea să știe, tuturor ne-ar plăcea să știm că lucrurile merg înainte într-un mod pozitiv.

Dar pentru că nu avem nicio informație, putem doar să presupunem că nu se află încă într-o poziție în care să existe șanse de recuperare. După părerea mea, și trebuie să subliniez acest lucru, pentru că nu am auzit nimic de la familie, arată că, din păcate, probabil se află în aceeași situație în care a fost imediat după accident.

Se pare că nu s-au mișcat prea mult, poate chiar deloc. Presupun că familia așteaptă ca știința să vină cu ceva care, sperăm, să-l aducă înapoi pe Michael pe care l-am cunoscut cu toții”, a declarat Johnny Herbert, potrivit presei din Anglia.

Un monopost condus de Michael Schumacher s-a vândut cu o avere

În urmă cu doi ani, un monopost Ferrari condus de Michael Schumacher s-a vândut cu o avere. Suma finală s-a ridicat la 6,2 milioane de dolari.

Valoarea maşinii estimată pe site-ul rmsothebys.com era, înaintea licitaţiei, între 6 milioane de dolari şi 8 milioane de dolari.

Cu acest monopost, Schumacher a câştigat în 1998 Marele Premiu al Canadei, Marele Premiu al Franţei, GP-ul Marii Britanii şi Marele Premiu al Italiei.

Vedeta licitaţiei a fost însă altă maşină, un Ferrari 410 Sport Spider din 1955, care a fost condus de Juan Manuel Fangio şi de Carroll Shelby. Maşina a fost vândută cu 22.005.000 dolari.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și