Închide meniul
Foto

Soţia lui Oleksandr Usyk, postare terifiantă despre soldații ruși uciși în război: ”Aici au ajuns pentru 15 ruble!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2022, 15:50

Soţia lui Oleksandr Usyk, postare terifiantă despre soldații ruși uciși în război: ”Aici au ajuns pentru 15 ruble!”

Ekaterina Usyk, despre războiul din Ucraina

EColaj cu Ekaterina Usyk, Oleksandr Usyk și Vladimir Putin / Profimedia

Ekaterina Usyk, soţia puglistului ucrainean Oleksandr Usyk, nu îşi poate reveni din şocul provocat de invazia ruşilor în Ucraina. Recent, soția campionului mondial a postat o fotografie terifiantă cu soldați ruși din ”Regimentul Nemuritor” decedați pe câmpul de luptă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a celebrat pe 9 mai victoria împotriva Germaniei Naziste, prin organizarea unei parade militare urmată de un aşa-numit marş al ”Regimentul Nemuritor”, pentru a aduce un omagiu soldaților care și-au pierdut viața în război.

Ekaterina Usyk, postare terifiantă despre soldații ruși uciși în război

Soția lui Usyk a distribuit o fotografie a unei gropi de gunoi în care se aflau mai multe fotografii cu soldați decedați din ”Regimentul Nemuritor”.

„Și aici sunt consecințele „Regimentului Nemuritor” la care oamenii au fost conduși pentru 15 ruble”, a scris Ekaterina pe Instagram.

Ekaterina Usyk, postare terifiantă despre ”Regimentul Nemuritor”
Ekaterina Usyk, postare terifiantă despre ”Regimentul Nemuritor”

Calvarul prin care trece soţia lui Oleksandr Usyk

Oleksandr Usyk şi soţia lui, Ekaterina Usyk, au mai trecut printr-un adevărat şoc în momentul în care au aflat că locuinţa lor a fost ocupată de militarii lui Vladimir Putin.

Reclamă

Ekaterina Usyk duce un adevărat „război” pe reţelele de socializare cu ruşii invadatori. Aceasta postează aproape non-stop mesaje pe reţelele de socializare, prin care cere ca războiul să înceteze.

„Stop, războiului” – este cel mai direct mesaj postat de Ekaterina Usyk. De asemenea, la secţiunea story de pe Instagram, soţia lui Oleksandr Usyk a publicat imagini cu Ucraina înainte ca Vladimir Putin să dea ordinul de invazie.

Ce a găsit Ekaterina Usyk în propria casă, care a fost ocupată zile în şir de militarii ruşi

Soţia lui Oleksandr Usyk a aflat, în cele din urmă, cum arată acum casa ei. Imaginile primite de la apropiaţi sunt teribile.

Reclamă 4 / 0/3

Ruşii au fost la mine acasă. Judecând după fotografii, au crezut că vor locui acolo, fericiţi, pentru totdeauna”, a scris Ekaterina Usyk pe contul de Instagram.

În una dintre băi a fost lăsat dezastru. Ruşii ar fi consumat şi mai multe sticle de băutură până să părăsească locuinţa.

Casa campionului mondial, ocupată de militarii ruşi

Luna trecută, Ekaterina Usyk a fost anunţată de vecini să nu se întoarcă acasă. Femeia a avut o reacţie categorică pe reţelele sociale, chiar înainte să plece din Ucraina.

Eu sunt bine, familia mea este teafără. Din păcate, este adevărat, militarii ruși s-au mutat în casa mea. De când au intrat la noi în ţară, au înnebunit. Case bune, oameni liberi. Orașele lor în timp de pace arată ca Mariupol acum.

Nu știu dacă vor pleca în curând, dar nu asta e important. Sunt mai interesată de ce se întâmplă cu vecinii mei, oamenii care locuiesc aproape de Vorzel. Trebuie să îi salvăm urgent! Doar asta contează acum. Doar pentru asta mă rog, sper ca Dumnezeu să le permită să fugă din calea războiului. Pace și bine tuturor, asta vă doresc. Ucraina înainte de toate”, a transmis Ekaterina Usyk atunci, potrivit sport.ua.

Cei doi au plecat în Cehia, după ce Oleksandr Usyk a primit dreptul să părăsească țara. Campionul mondial la box, la categoria grea, şi-a apărat ţara cu arma în mână, până să înceapă pregătirea meciul revanșă cu Anthony Joshua.

Usyk şi Joshua ar urma să fie din nou adversari, în ring, la finalul lunii iunie sau la începutul lunii iulie. Interesul este uriaș și se anunță o confruntare de 120 de milioane de dolari, sumă care ar urmă să fie împărțită în mod egal între cei doi boxeri. Usyk l-a lăsat pe Joshua, în septembrie 2021, fără centurile WBA, IBF și WBO.

Reclamă

Oleksandr Usyk, care are o avere estimată la 4 milioane de dolari, s-ar putea îmbogăţi dacă îl va învinge din nou pe Anthony Joshua. A anunţat totuşi că va dona mare parte din încasările din meciul revanşă pentru armata ucraineană.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și