Închide meniul
Foto

Soţia lui Sergiu Hanca, revoltată din cauza românilor care i-au criticat familia: „Invidia oamenilor!”. Andreea Hanca regretă plecarea din Polonia

Reclamă

Publicat: 18 mai 2023, 19:35

Soţia lui Sergiu Hanca, revoltată din cauza românilor care i-au criticat familia: „Invidia oamenilor!”. Andreea Hanca regretă plecarea din Polonia

Soţia lui Sergiu Hanca, revoltată pe românii care i-au criticat familia

Sergiu Hanca, alături de Andreea Hanca / Instagram

Soţia lui Sergiu Hanca este revoltată din cauza românilor care i-au criticat familia. Andreea Hanca a ajuns să regrete plecarea din Polonia, acolo unde îşi găsise fericirea. După patru sezoane în care a fost jucător de bază la MKS Cracovia, mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a semnat cu Universitatea Craiova. A fost în scandal cu conducătorii oltenilor şi nu a mai jucat niciun meci din luna martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca a fost exclus din lot de Mirel Rădoi şi a fost în litigiu cu gruparea din Bănie. A cerut despăgubiri în valoare de 2 milioane de euro, dar a pierdut definitiv procesul la Comisiile din cadrul FRF. Ultraşii echipei lui Mihai Rotaru l-au făcut praf pe reţelele sociale. „Un mercenar”, „Nu ai simţul penibilului”, „Să îţi schimbi caracterul”, au fost urările pe care le-a primit Hanca de ziua lui.

Soţia lui Sergiu Hanca, Andreea Hanca, revoltată din cauza românilor care i-au criticat familia

Andreea Hanca crede că ştie care este cauza cuvintelor dure primite de soţul ei. Ar fi vorba de situaţia financiară a familiei.

„S-au întâmplat niște lucruri neprevăzute. Din păcate i s-au făcut niște nedreptăți. Acum realizăm că eram acolo (n.r. în Polonia) și eram atât de iubiți de toată lumea, încât nu știam să apreciem sau să ne bucurăm atât de mult pe cât ar fi trebuit să o facem.

Fiind mai modești, am zis că nu vrem să arătăm în România ce avem. Se pare că s-a auzit, s-a văzut și posibil să fie și invidia oamenilor„, a declarat Andreea Hanca la antenastars.ro.

Reclamă

Andreea Hanca a născut cel de-al treilea copil la finalul anului trecut. Este gata să se mute cu întreaga familie în Dubai, acolo unde şi-au cumpărat o casă de lux.

Sergiu Hanca şi Andreea Hanca se vor muta la Dubai

Peste doi ani ne vom muta în Dubai. Într-un an și jumătate va fi gata casa, apoi ne vom muta și cu copiii, de tot din România. Cu 6 luni înainte vom alege mobila, vom alege atunci ce vom face.

Când am cumpărat, voiam o casă cu trei camere, dar s-au dat și am avut ca opțiune o casă cu patru camere, mi s-a părut cam mare, dar nu am încotro și am ales-o. La distanță de două luni de această decizie am rămas însărcinată, așa că Celine va avea camera ei”, spunea Andreea, luna trecută, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Transferat ca liber de contract în iulie 2022, de la Cracovia, Sergiu Hanca a evoluat în 16 partide pentru Universitatea Craiova. Fostul jucător al lui Dinamo nu a avut prea multe realizări în Bănie, în cele 14 meciuri jucate a marcat o singură dată şi a oferit un assist. Cota lui Hanca a scăzut în ultimul an, potrivit transfermakt.com, de la 1 milion de euro la 650 de mii de euro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și