Închide meniul
Foto

Soția lui Ulises Davila a decedat la 31 de ani! Tragedie în familia fostului fotbalist de la Chelsea

Antena Sport Publicat: 30 mai 2022, 20:44

Reclamă
Soția lui Ulises Davila a decedat la 31 de ani! Tragedie în familia fostului fotbalist de la Chelsea

Soția lui Ulises Davila a murit la 31 de ani

Ulises Davila, alături de soția sa, Lily / Instagram Ulises Davila

Soția mexicanului Ulises Davila, fost jucător la Chelsea, a murit fulgerător la 31 de ani, informează Daily Mail. Vestea a fost dată de clubul australian Macarthur FC, acolo unde este legitimat Ulises Davila.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Suntem devastați de auzul veștii că soția lui Ulises Davila, Lily, a decedat în această noapte. Clubul vrea să-și exprime sincerele condoleanțe lui Uli, Uli Jr și întregii familii în aceste clipe dificile”, se arată pe contul de Twitter al echipei din Australia.

Soția lui Ulises Davila a murit la 31 de ani

Davila și soția sa, Lily, aveau împreună un băeiețel în vârstă de doi ani. Potrivit presei internaționale, cauzele decesului femeii nu se cunosc.

Fotbalistul nu a dat niciun indiciu despre starea de sănătate a soției sale în ultima vreme.

Reclamă

Transferat de Chelsea în 2011 de la Chivas în schimbul a două milioane de euro, Ulises Davila nu a reușit să se impună în Premier League. În cei patru ani de contract, el nu a bifat nicio apariție oficială în tricoul lui Chelsea.

Ulises a ajuns prima dată în Australia în 2019, când a semnat cu Wellington. El joacă la Macarthur din iulie 2021. Mexicanul e cotat la 800.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 Neil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB 15:01 Ovidiu Popescu, prima reacţie după ce a plecat de la FCSB: „Visul mi s-a îndeplinit” 14:34 Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj: „Am făcut primul transfer și este unul formidabil” 14:29 Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Strasbourg 13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona Vezi toate știrile
Citește și