Închide meniul
Foto

„Spaima Litoralului” a răbufnit la adresa lui Gigi Becali: „Parcă îi e ruşine cu mine! A uitat cât l-am ajutat. Acum mă numeşte ‘cuiva’!”

Reclamă

Publicat: 26 ianuarie 2023, 8:34

„Spaima Litoralului” a răbufnit la adresa lui Gigi Becali: „Parcă îi e ruşine cu mine! A uitat cât l-am ajutat. Acum mă numeşte ‘cuiva’!”

Nuredin Beinur a răbufnit la adresa luui Gigi Becali

Profimedia

„Spaima Litoralului” a răbufnit la adresa lui Gigi Becali. Nuredin Beinur, un om de afaceri controversat din Constanţa, a avut un mesaj ferm pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a decis să nu mai investească la „satelitul” Unirea Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel care se ocupa de Unirea Constanţa era nepotul favorit al lui Gigi Becali, Vasile Geambazi. Aşa cum as.ro a anunţat în exclusivitate, Gigi Becali i-a cerut să nu mai bage bani la formaţia din Liga 2. „De ce toci banii familiei?!” – a fost mesajul lui Gigi Beclai pentru nepotul său, spus pe un ton apăsat. Ulterior, Gigi Becali a expus pe larg motivele pentru care nu mai bagă bani la Unirea Constanţa.

Acum o să ia cineva echipa și cel care o ia, o ia cu tot cu jucători. Îmi dă mie 125.000, cuiva 75.000, 200.000 în total. Eu pierd 375.000 de euro. E cineva care aduce jucători din străinătate, vrea să intre în Liga 1 și să-i vândă mai departe. Am zis că pe mine nu mă mai interesează, nu vreau să mai cheltui bani”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

„Spaima Litoralului” a răbufnit la adresa lui Gigi Becali

Investitorul misterios ar fi Nuredin Beinur, un controversat om de afaceri din Constanţa. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că Gigi Becali a evitat să îi pronunţe numele.

Foarte bine că vrea să-și recupereze banii. Atunci și eu vreau să mi-i recuperez, deși, pentru mine, 75.000 de euro sunt pentru artificii. De fapt, nici nu-mi dau seama dacă acolo sunt banii lui sau ai lui Vasi. Eu cu Vasi am vorbit, nu cu Gigi. Știam că el nici nu se mai ocupă de fotbal, ci de biserici, de credință. Nu eu l-am rugat să aducă jucători și, oricum, nicio tranzacție cu echipa nu se poate face fără acceptul meu și al nepotului.

Reclamă

Până de curând îmi zicea Beni, acum mă numește ‘cuiva’, de parcă îi e rușine să-și asocieze numele cu mine. Nu știu cine a avut trecut mai tulbure. Eu cu 11 luni de pușcărie sau el cu 4 ani? De-acum, și eu îl voi numi doar ‘acel cineva’. A uitat cât l-am ajutat în diferite momente”, a spus Nuredin Beinur pentru playsport.ro.

Unirea Constanţa se află pe ultimul loc în Liga 2, cu doar 12 puncte obţinute în 16 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și