Închide meniul
Foto

Starul care a devenit tată la 15 luni după ce a murit. Cazul uluitor care a făcut înconjurul lumii. Cum a fost posibil

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 18:36

Starul care a devenit tată la 15 luni după ce a murit. Cazul uluitor care a făcut înconjurul lumii. Cum a fost posibil

Starul care a devenit tată post-mortem

Instagram Ellidy Pullin

Alex Pullin a murit în iulie 2020, la 32 de ani, într-un accident la scufundări. 15 luni mai târziu, el a devenit tată. Cum a fost posibil?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Pullin a devenit tată la 15 luni după moartea sa

Medicii i-au prelevat sperma post-mortem, anunță marca.com. Soția lui, Ellidy Pullin, a fost apoi supusă unui tratament pentru fertilizare în vitro (FIV) și astfel a putut să rămână însărcinată.

Ellidy Pullin a anunțat pe rețelele de socializare că a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, Minnie.

Eu și tatăl tău te visăm de ani de zile, micuțo. Sunt onorată să salut în sfârșit o parte din fenomenul prin care soțul meu este înapoi pe această lume!”, a fost mesajul lui Ellidy Pullin.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by El Pullin (@ellidy_)

Reclamă

Ellidy a povestit că a încercat de multe ori să rămână însărcinată înainte ca soțul ei să moară, dar cei doi nu au avut niciodată succes.

Alex Pullin a fost de două ori campion mondial la snowboard cross. A participat la Jocurile Olimpice de la Vancouver 2010, Sochi 2014 și Pyeongchang 2018.

Citește și:

Alex Pullin şi-a pierdut viaţa la 32 de ani

Australianul Alex Pullin a murit, anul trecut, în timp ce pescuia cu harponul în apropiere de Sydney. Snowboarderul care a concurat la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă şi-a pierdut cunoştinţa şi nu a mai putut fi salvat. Medicii au încercat aproape o oră să-l resusciteze, dar fără succes.

Reclamă 4 / 0/3

Răvăşită de durere, soția lui i-a adus un ultim omagiu pe plajă. Ellidy Vlug l-a avut alături şi pe câinele cuplului. Rummi nu a mai vrut să plece de lângă locul în care apropiaţii lui Pullin au lăsat flori. Câinele a fost fotografiat, iar imaginea a devenit una virală.

Nu pot suporta să scriu asta. Chumb, iubitule, odihnește-te în pace!”, a transmis Ellidy Vlug pe reţelele de socializare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și