Închide meniul
Foto

Steliano Filip se căsătoreşte, la 2 ani după divorţul cu scandal de Bianca Marina. Viitoarea soţie este de o frumuseţe răpitoare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 martie 2023, 14:33

Steliano Filip se căsătoreşte, la 2 ani după divorţul cu scandal de Bianca Marina. Viitoarea soţie este de o frumuseţe răpitoare

Steliano Filip se căsătoreşte

Instagram Fiviane Brînză

Steliano Filip se căsătoreşte, la 2 ani după divorţul cu scandal de Bianca Marina. Fiviane Brînză este aleasa inimii fostului jucător de la Dinamo. Tânăra este de o frumuseţe ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip a trecut peste divorţul de acum 2 ani de Bianca Marina. Actualul jucător de la Mezokovesdi este din nou feiricit, alături de iubita sa, frumoasa Fiviane. Cei doi vor face pasul cel mare în acest an şi se vor căsători în luna iunie, scriu cei de la spynews.ro.

Steliano Filip se căsătoreşte, la 2 ani după divorţul cu scandal de Bianca Marina

”Pot spune că este femeia care mă face cel mai fericit în acest moment! Am găsit persoana care mă completează, am petrecut foarte mult timp împreună și am realizat că suntem făcuți unul pentru celălalt. Și eu și Fiviane ne gândim și la căsătorie, ne dorim să formăm o familie frumoasă”, a declarat Steliano Filip pentru antenastars.ro.

Steliano Filip, divorţ cu scandal de Bianca Marina

Bianca Marina şi Steliano Filip au împreună un copil, iar divorţul a fost unul cu scandal. Fostul fundaş de la Dinamo a acuzat-o de infidelitate pe Bianca Marina, dar şi că nu este o mamă bună. Una dintre acuzele aduse de Steliano Filip Biancăi a fost şi aceea că nu este o mamă bună.

Steliano Flip, fundaşul de 26 de ani al celor de la Dinamo, a divorţat de soţia sa după 7 ani de relaţie. Până să se oficializeze despărţirea, Bianca a fost văzută în compania unui bărbat misterios. Femeia a susţinut că acesta este doar un amic.

Reclamă

Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi şi te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presă. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră„, a spus Bianca Filip pentru Antena Stars.

După ce s-a convertit la penticostalism, Steliano Filip a vrut să îşi convingă şi soţia să facă acelaşi pas. Bianca Marina nu a reuşit să facă acest lucru, deşi a încercat.

Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă. A încercat să mă convertească și am încercat și eu să merg în direcția asta, dar …. Nu spun că este un lucru rău, încurajez oamenii care pot face asta să o facă, doar că eu nu m-am regăsit. (…)

Reclamă 4 / 0/3

Îl simțeam că și-ar fi dorit să mă duc pe drumul lui. Eu mă bucur pentru el că a făcut lucrul ăsta, chiar s-a schimbat în bine, dar când lucrurile se răcesc, oricât de schimbat este un om, nu e aceeași …. Consider că la 27 de ani trebuie să stai cu un om și să vă iubiți cu adevărat, nu să stați platonic că sunteți voi de 10 ani”, a spus Bianca Marina, la acel moment, pentru Antena Stars.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și