Închide meniul
Foto

Steliano Filip se căsătoreşte, la 2 ani după divorţul cu scandal de Bianca Marina. Viitoarea soţie este de o frumuseţe răpitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 martie 2023, 14:33

Steliano Filip se căsătoreşte, la 2 ani după divorţul cu scandal de Bianca Marina. Viitoarea soţie este de o frumuseţe răpitoare

Steliano Filip se căsătoreşte

Instagram Fiviane Brînză

Steliano Filip se căsătoreşte, la 2 ani după divorţul cu scandal de Bianca Marina. Fiviane Brînză este aleasa inimii fostului jucător de la Dinamo. Tânăra este de o frumuseţe ieşită din comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip a trecut peste divorţul de acum 2 ani de Bianca Marina. Actualul jucător de la Mezokovesdi este din nou feiricit, alături de iubita sa, frumoasa Fiviane. Cei doi vor face pasul cel mare în acest an şi se vor căsători în luna iunie, scriu cei de la spynews.ro.

Steliano Filip se căsătoreşte, la 2 ani după divorţul cu scandal de Bianca Marina

”Pot spune că este femeia care mă face cel mai fericit în acest moment! Am găsit persoana care mă completează, am petrecut foarte mult timp împreună și am realizat că suntem făcuți unul pentru celălalt. Și eu și Fiviane ne gândim și la căsătorie, ne dorim să formăm o familie frumoasă”, a declarat Steliano Filip pentru antenastars.ro.

Reclamă

Steliano Filip, divorţ cu scandal de Bianca Marina

Bianca Marina şi Steliano Filip au împreună un copil, iar divorţul a fost unul cu scandal. Fostul fundaş de la Dinamo a acuzat-o de infidelitate pe Bianca Marina, dar şi că nu este o mamă bună. Una dintre acuzele aduse de Steliano Filip Biancăi a fost şi aceea că nu este o mamă bună.

Steliano Flip, fundaşul de 26 de ani al celor de la Dinamo, a divorţat de soţia sa după 7 ani de relaţie. Până să se oficializeze despărţirea, Bianca a fost văzută în compania unui bărbat misterios. Femeia a susţinut că acesta este doar un amic.

Reclamă

Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi şi te chinui de ceva vreme, mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presă. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră„, a spus Bianca Filip pentru Antena Stars.

După ce s-a convertit la penticostalism, Steliano Filip a vrut să îşi convingă şi soţia să facă acelaşi pas. Bianca Marina nu a reuşit să facă acest lucru, deşi a încercat.

Nu m-am regăsit, în primul rând, cu religia. Asta a fost cam prima piedică între noi. Am încercat, dar nu, sunt ok așa cum sunt, ortodoxă. A încercat să mă convertească și am încercat și eu să merg în direcția asta, dar …. Nu spun că este un lucru rău, încurajez oamenii care pot face asta să o facă, doar că eu nu m-am regăsit. (…)

Reclamă 4 / 0/3

Îl simțeam că și-ar fi dorit să mă duc pe drumul lui. Eu mă bucur pentru el că a făcut lucrul ăsta, chiar s-a schimbat în bine, dar când lucrurile se răcesc, oricât de schimbat este un om, nu e aceeași …. Consider că la 27 de ani trebuie să stai cu un om și să vă iubiți cu adevărat, nu să stați platonic că sunteți voi de 10 ani”, a spus Bianca Marina, la acel moment, pentru Antena Stars.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Motivul incredibil pentru care Steliano Flip refuză să se întoarcă la Dinamo
Liga 1 • 27 dec., 8:44
Motivul incredibil pentru care Steliano Filip refuză să se întoarcă la Dinamo: „Le mulțumesc celor de la club că au înțeles”
Un fost jucător al lui Dinamo, care îl cunoaşte bine pe Zeljko Kopic, laudă aducerea croatului
Liga 1 • 1 dec., 18:20
Un fost jucător al lui Dinamo, care îl cunoaşte bine pe Zeljko Kopic, laudă aducerea croatului: „E exigent, va salva echipa”
Extra • 8 iul., 11:57
FOTO
Transformarea radicală a fostei soţii a lui Steliano Filip. Femeia acuzată de infidelitate întoarce toate privirile
Cum a reacţionat Bianca Marina, după ce Steliano Filip s-a căsătorit cu Fiviane
Diverse • 27 iun., 12:43
FOTO
Cum a reacţionat Bianca Marina, după ce Steliano Filip s-a căsătorit cu Fiviane: „Asta i-am dorit!”
Steliano Filip s-a căsătorit religios cu Fiviane
Extra • 25 iun., 17:21
FOTO
Steliano Filip s-a căsătorit religios cu Fiviane! Soţia jucătorului a atras toate privirile