Închide meniul
Foto

Suma astronomică cerută, ca pensie alimentară, în divorţul momentului! A ameninţat că poate distruge 50 de familii

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2022, 8:58

Ilary Blasi şi Francesco Totti

Suma astronomică cerută, ca pensie alimentară, în divorţul momentului

Ilary Blasi şi Francesco Totti / Instagram @ilaryblasi

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilary a cerut 37.500 de euro pe lună de la fostul mare fotbalist al Romei, dar acesta nici nu vrea să audă. Femeia de 41 de ani vrea 20.000 de euro pensie alimentară pentru ea şi 17.500 de euro pentru cei trei copii, Cristian (16 ani), Chanel (15 ani) și Isabel (6 ani).

Suma astronomică cerută, ca pensie alimentară, în divorţul momentului

Răspunsul lui Francesco a fost unul clar: vrea să plătească 7.000 de euro pentru pensia alimentară a celor trei copii şi niciun euro în plus pentru Ilary, notează Football Italia. Pentru că cei doi nu au ajuns la un numitor comun, decizia va fi luată de un tribunal.

Reclamă

Ilary a venit, la începutul scandalului cu Totti cu nişte declaraţii incendiare: „Întotdeauna mi-am protejat copiii și voi continua să-i protejez. Protecția copiilor mei este pe primul loc, fiecare este responsabil pentru acțiunile lui. Am văzut în ultimii ani lucruri care ar putea distruge vreo 50 de familii”.

„Nu eu am înşelat primul!”. Francesco Totti a rupt tăcerea despre divorţ

„Totul a început în 2016, penultimul meu an ca fotbalist”, a fost modul prin care a început Totti destăinuirile. Legenda Romei asigură că nu el este cel care a înşelat primul.

Reclamă

„Nu e adevărat că eu am fost cel care a înșelat primul. Am spus că voi vorbi, nu am făcut-o, însă au apărut prea multe minciuni în ultimele săptămâni. Unele mi-au făcut copiii să sufere.

Adevărata criză a explodat în luna martie-aprilie, dar eu sufeream de mult timp. Am trecut prin momente grele, pentru că a fost retragerea mea, apoi moartea tatălui meu. A mai venit și infectarea mea cu COVID-19, care m-a făcut să sufăr vreo 15 zile. În tot acest timp, când aveam mai mare nevoie de ea, soția mea nu a fost acasă.

În septembrie anul trecut, zvonurile au început să ajungă la urechile mele: ‘Uite, Ilary are pe altcineva. De fapt, nu este doar un singur bărbat’.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am făcut asta în 20 de ani de relație, dar după ce am primit atâtea avertismente, am început să suspectez, așa că m-am uitat în telefonul ei și am văzut că exista o a treia persoană care se comporta ca un fel de intermediar pentru Ilary și un bărbat. Era un mesaj de genul ‘Ne vedem la hotel, e mai bine așa pentru mine’!”, a declarat Francesco Totti pentru corriere.it.

Totti a lansat şi alte acuzaţii grave. Ilary Blasi şi tatăl ei au golit cutiile de valori şi l-au lăsat fără mai multe ceasuri Rolex care valorează o avere.

„Am căutat un acord. Nu am vrut să merg în instanță. Așa că am propus: ne gândim mai întâi la copii, le lăsăm casa şi stăm câte trei zile cu ei, pe rând. Nu am vrut să-i văd pe tipii cu valiza în mână. Dar Ilary a spus: ‘Nu!’. Așa că mi-am propus să împărțim casa, până la urmă este mare. Nimic de făcut – doar ea vrea să stea în casă și atât. Apoi nu am mai vorbit despre ea, pentru că a plecat cu sora ei în Tanzania. O vacanță plătită de mine.

Asta nu e tot. Tatăl ei a mers cu ea să golească cutiile de valori și mi-a luat colecția de ceasuri. Nici măcar nu a lăsat garanțiile, nici măcar cutiile. E vorba câteva Rolex-uri foarte valoroase. Pretinde că i le-am dat, dar dacă sunt ceasuri de barbati… refuz să cred ca este o chestiune legată de bani”, a precizat fostul jucător din naţionala Italiei.

Francesco Totti şi Ilary Blasi divorţează, după 20 de ani

Vestea despărţirii a venit ca un şoc în Italia. Ilary Blasi a fost prima care a anunţat că nu mai este cale de întoarcere şi că nu va mai forma un cuplu cu cel care a înscris 307 goluri în 783 de partide pentru AS Roma.

„După douăzeci de ani împreună și trei copii minunați, căsătoria mea cu Francesco s-a încheiat. Calea separării va rămâne în continuare o chestiune privată și nu vor urma alte declarații din partea mea. Îi invit pe toți să evite speculațiile și, mai ales, să respecte confidențialitatea familiei mele„, a transmis Ilary Blasi printr-un comunicat.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Superba soţie a unui milionar celebru a spus totul despre momentul în care a fost înşelată
Diverse • 7 dec., 16:46
FOTO
„M-a umilit ca femeie și ca mamă”! Superba soţie a unui milionar celebru a spus totul despre momentul în care a fost înşelată
Francesco Totti ar fi făcut afaceri ilegale cu case de pariuri și cazinouri
Extra • 5 ian., 11:55
Francesco Totti, anchetat în Italia pentru spălare de bani! Fostul mare atacant ar fi fost implicat în afaceri cu case de pariuri și cazinouri
Adrian Mutu, în timpul unui eveniment
Fotbal extern • 24 dec., 21:36
Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Sacrificiul pe care Francesco Totti era dispus să-l facă pentru a juca alături de „Briliant”: „Era să leșin când am auzit asta!”
Extra • 14 sept., 17:30
FOTO
Rocco Siffredi se implică în scandalul divorţului dintre Francesco Totti şi Ilary Blasi: „Să işi schimbe partenerii! E perfect normal!” Cum vrea să îi împace
Francesco Totti şi Ilary Blasi,
Extra • 11 sept., 19:43
„Nu eu am înşelat primul!”. Francesco Totti a rupt tăcerea despre divorţ. Acuzaţii grave pentru Ilary Blasi: „A golit cutiile de valori”